maanantai 14. maaliskuuta 2016

Tujua hoitoa silmänympäryksille

FLOW kosmetiikka vetoaa minuun kokoajan enemmän. Merkin ruusuvesihän oli minulle suuri hitti enkä voinut kuin pomppia riemusta kun kuulin FLOW:lle tulleen uuden Wilderness-sarjan joka on tarkoitettu ikääntymisen merkkien ehkäisyyn. Kyseessä on siis uusi linja johon kuuluu muun muassa seerumeita,kasvosuihkeita ja itse sekoitettava naamiokin.


Wilderness-sarjaan kuuluu myös silmänympärys-ja huulibalsami. Tai palsami niinkuin FLOW sen itse kirjoittaa ;)

Ajatus todella raskaan öljyisestä tuotteesta oli pelottava mutta samalla myös kutkuttava. Atooppinen ihoni ja välillä jopa ihottumainen silmänympärysalueeni kaipaa kosteutta ja öljyjä,mietin vain olisiko tämä sille liikaa.

Balsamin luvataan vähentävän turvotusta,tummia silmänalusia ja hidastamaan ikääntymisen merkkejä. Silmäni ovat aina todella turpeat aamuisin joten sen suhteen en odottanut muutosta. Yleensä myös mitä raskaampi silmänympärystuote,sitä pöhöttyneemmät silmät aamulla. Tästä syystä odotin jopa vastakkaista efektiä!


INCI-lista näkyy tässä:
Argania Spinosa Kernel Oil
Caprylic/ Capric Triglyceride
Helianthus Annuus Wax
Vaccinium Vitis-Idaea Seed Oil
Vaccinum Myrtillus Seed Oil
Tocopherol, Rosa Rubiginosa Seed Extract
Vanilla Panifolia Oil
Rosa Damascena Flower Oil
Daucus Carota (Carrot Seed Oil)
Rosmarinus Officinalis Leaf Extract

Eli siis niin kuin näette,öljyä ja vahaa,kylkiäisenä vielä hieman uutteita. Tämä todellakin on vahamaisen jämäkkää ja sulaa vasta ihon lämmössä notkeaksi. Yliannostelemisen riski on siis suuri jossei tätä malta sulatella ihoa vasten ;) Tuoksu tässä on sama kuin merkin ruusuvoiteessa (eli se minun inhokki-tuoksuni..) mutta tässä se ei hyökkää nenään pahasti. Yleensä en välitä silmänympärystuotteista joissa on tuoksu mutta tässä ei ole lisättyjä tuoksuja,tuoksu tulee vain raaka-aineista.

Purkki on 30ml mikä olisi reippaan kokoinen jo normaalissa silmänympärysvoiteessa mutta koska tämä on enemmänkin kiinteässä muodossa (ja tätä tarvitaan vähän kerrallaan),kestää tämä pienen ikuisuuden. Uskoisin tämän kestävän pitkän ajan vaikka tätä hölväilisi huuliinkin tai huultenympärysiholle siinä samassa.


Balsamin koostumukseen oli totuttelemista,tämän kanssa annostelussa pitää olla varovainen. Olen kokeillut tätä yksin ja toisen tuotteen päällä,kummallakaan tavalla ei turvota mitenkään normaalia enempää omassa käytössä. Yksin käytettynä sanoisin tämän imeytyvän paremmin,toisen päällä käytettynä toimii enemmän "suojaavana kalvona". Kokeilin tätä jopa ihottumaisella silmänympärysiholla ilman ongelmia. Täytyy kyllä sanoa että olen onnesta soikeana kun suomalainen merkki tekee tälläistä huomattavasti tujumpaa silmänympärystuotetta!

Yllätyksekseni olen huomannut jonkinlaisen eron tummiin silmänalusiin. Tummat silmänalusethan ovat aika pitkälti geeneistä kiinni mutta kyllä niitä pystyy elintavoilla pahentamaan. Omat paheeni geneettisten pandarinkuloiden päälle ovat mahallaan nukkuminen ja valvominen. Näihin paheisiin tällä näyttää olevan positiivinen vaikutus :)


Turvaudutteko te tehotuotteisiin silmänympärysiholla?

2 kommenttia:

  1. Turvaudun toisinaan, silloin kaivan Dr. Hauschkan vähän samantyylisen tuotteen esiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauschkalta en ookaan sitä kokeillu,oon vaan niin tyytyväinen et tälläsiä alkaa tulla enemmän markkinoille :) Hauschkalta ois kyl sitä ruusuvoidetta kokeiltava!

      Poista