keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Silmälappuillaan!

Näytän näissä kuvissa jotenkin todella kärsivältä mutta näillä mennään ;)

Kärsimystä näiden kokeileminen kuitenkaan ei ollut. Silmänympärysnaamiot ovat aivan loistava keksintö huonojen unien ja stressaavan elämänvaiheen häivyttämiseen. Näiden vaatima kymmenisen minuuttia menee vikkelästi,olen tunnetusti hieman kärsimätön pitkien vaikutusaikojen kanssa.

Nämä silmänalus"laput" ovat pehmeän hyytelöisiä ja joustavia. Niitä voi jonkin verran muotoilla ja venytellä silmän malliin sopivaksi ja ne yltävätkin sopivan pitkälle silmän ulkonurkkien yli. Nämä tulevat myös näppärästä kaksinpakattuina joten laput varmasti kestävät tarpeaksi kosteina säilyttääkseen hyytelömäisyytensä.


"Erase the effects of insufficient sleep with the Anti-fatigue patches! The patch contains a cornflower extract and vitamins to gently awaken your eyes and reveal their beauty. A yeast extract directly works on the appearance of dark circles and the energy of the eye contour. 
The amazing texture provides an instant cooling effect that helps smooth the eye area while improving the microcirculation. Use whenever needed in the morning on a perfectly cleansed skin. Leave on for 10 minutes then remove. Use it before a party or special occasion to increase the brightness of your eyes and minimize the signs of tiredness."

Hyytelölappuset tuntuvat silmien alla viileiltä muttei kuitenkaan ärsyttävän VIILENTÄVILTÄ niin kuin monissa silmänalustuotteissa. Missään vaiheessa nämä eivät ala valahtaa tai kuoriutua pois vaikutusajan aikana,siitä iso plussa!


Koko vaikutusajan nämä tuntuivat miellyttävän tyynnyttäviltä ja olinkin positiivisesti yllättynyt ottaessani nämä pois. Oli aamu näitä kokeillessani ja minullahan on tunnetusti aamulla aina koko naama turvoksissa,nämä tuntuivat jotenkin "painavan pois" pahinta turvotusta. Siis vieläkin sitä kyllä jäi jäljelle mutta selkeä apu tästä minulle oli ;)

Tummia silmienalusia tämä ei hävittänyt mutta häivytti kyllä. Iho oli jotenkin tasaisemman sävyinen ja sanoisinko.. Rauhallinen?


Tämä pariskunta siis yllätti minut positiivisesti. En ikinä odota suuria naamioilta tai varsinkaan silmänympärysnaamioilta - silmien ympärillä käytettävät tuotteethan kun eivät voi olla edes niin tujuja kuin muualla kasvoilla käytettävät. Näissä kuitenkin rauhoittava kombo on selkeästi saatu kohdalleen ja aamu-uniset silmät kiittävät :)


Käytättekö te silmänympärysnaamioita ja jos käytätte niin miltä merkiltä?

4 kommenttia:

 1. Käytän, mulla on käytössä Payotin Eye Patchit aina silloin tällöin kuurina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraavaks ajattelin metsästellä voidemaisen silmänympärysnaamion,ei ole niistä ehdotuksia? :)

   Poista
 2. Ite en oo koskaan tollasia kokeillu mutta vaikuttaa kyllä aika mielenkiintosilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää kyl tuntuu niin hassuilta ton koostumuksena ansiosta! :)

   Poista