maanantai 14. maaliskuuta 2016

Kolme kertaa putsausta

Ajattelin kertoa mielipiteitäni muutamista kasvojenpesuaineista. Minullahan on yleisesti ottaen meikin puhdistuksessa käytössä vakkarina joko Simplen tai Lorealin vaahtoava geeliputsari mutta kakkosputsaria vaihtelen fiiliksen ja ihon kunnon mukaan. Tykkään siitä että ihosta tulee puhtaan tuntuinen muttei silti narskuvan puhdas. Ihon pitää jäädä pesun jälkeen pehmeäksi eikä ilkeän kireäksi.


Purelogicolin Cellular Renewal on pakattu valkoiseen muoviseen pumppupulloon. Ensin on taas moitittava pullon pumppua,tätä ei meinaa saada käytettyä yhdellä kädellä! Pumppu on todella jäykkä ja pulloa on pidettävä yhdellä kädellä ja painettava toisella saadakseen tämän suosiolla ulos. Ei mitenkään ihanteellinen suihkuolosuhteissa.

Näin Purelogicolin omalla sivulla tästä kerrotaan:
"Tämä ylellinen vaahtopesu sisältää nuorentavaa AHA - ja entsyymikompleksia, joka nopeuttaa solujen uudistumista. 
Ihoa puhdistava seos avaa huokosten tukoksia ja tasoittaa ihon sävyä. Sisältää ihoa rauhoittavia lakritsi- ja magnoliankuoriuutteita, jotka tekevät ihosta pehmeän, notkean ja hehkuvan tuntuisen."


Pumppu kyllä annostelee kunnioitettavan pienen määrän geeliä kerrallaan ja tämä onkin riittoisaa. Vaahto on runsasta ja tuoksu kirpeän sitruksinen. En jotenkin ole kovin vakuuttunut poishuuhdeltavien tuotteiden ihmeitä tekevistä vaikutuksista joten en odottanut sitä tältäkään. Iho jäi pesun jälkeen kireäksi muttei kuitenkaan ärtyväksi tai kutiavaksi. En tiedä miksi mutta tämä jätti minut jotenkin kylmäksi. Tässä ei pesutuotteena ollut mitään vikaa muttei mitään ahaa-elämystäkään synnyttävää.


V 10 Plus Cleansing Ceramid Gel onkin jostain syystä vilahdellut muutamassakin blogissa lähiaikoina. Enkä nyt niinkään ihmettele.

Brändinä tämä on mielenkiintoinen ja hoitavien seerumien vanavedessä kiinnostusta on pitänyt yllä merkin hassu kuorinta-aine joten tottaka uteliasuutta on ruokittava vielä yhdellä tuotteella ;)

Kyseessä on siis keramidi-puhdistusgeeli jonka on tarkoituksena puhdistaa mutta myös kosteuttaa ihoa. Geelin tuoksu on mieto mutta minun nenääni lempeän yrttisen metsäinen. Älkää siis käsittäkö väärin,tässä tuoksu on TODELLA mieto,siis niin mieto että sitä pitää ajatuksella tuoksuttaa jotta tuoksun erottaa. Geeliin on tumpattu vaikka mitä uutteita ja männyn kävystä saatava uute selittääkin metsä-fiilikseni tämän tuotteen kohdalla. Geeli on hieman juoksevaa ja pehmeästi vaahtoavaa. Iho jää joustavaksi muttei mitenkään rasvaisen,nahkean tai putsaamattoman tuntuiseksi.

Tämän suhteen olenkin soutanut ja huovannut jonkin verran. Loppujen lopuksi tuubin ollessa lähempänä loppuaan tajusin että tätä tulee ikävä eli tykkään♡


Viimeisenä Paula's Choicen Resist Perfectly Balanced Foaming Cleanser. Paulan tuotteistahan olen jo aiemminkin hieman höpöttänyt ja lupailinkin että niitä olisi jatkossakin tulossa. Tykkään Paulan tuotteista ja siitä miten niihin on valittu oikeasti tehokkaita ainesosia. Nämä ovat myös tuoksuttomia joten tuoksuyliherkät tai ne joiden iho ei kestä hajuaineita voivat myös näitä käyttää.

Näin pesuaineesta kerrotaan Paulan sivuilla:
"This advanced anti-aging cleanser is specially formulated to effectively remove excess oil and makeup without disturbing skin’s barrier. Vital skin-repairing ingredients, such as ceramides and hyaluronic acid, cushion skin’s intercellular matrix, leaving skin exceptionally smooth, soft, and younger-looking."

Tähän väliin haluan sanoa että Paulallahan on myös euroopan päämaja ja Suomeenkin voi tilata näitä tuotteita euroopan sisältä. Itse alunperin luulin tämän olevan vain tilattavissa Amerikasta. Paulan löytää osoitteesta http://www.paulaschoice-eu.com/

Mutta nyt siis tähän itse tuotteeseen! Napakkaan pulloon pakattu helmiäisvalkoinen geeli on todella riittoisaa ja yksi pumppaus ainetta riittää. En ole itse kokeillut tätä meikin puhdistamiseen mutta tämä vaahtoaa todella runsaasti joten voisin kuvitella tämän sulattavan hyvin meikinkin. Minun versioni on combination to oily skin joten tämä on voimakkaammin puhdistava. Tämä ei kuitenkaan jätä ihoa narskuvaksi tai kutiavaksi,lopputulos on kuitenkin kireä. Käytän tätä saunailtoina kun ihohuokoset ovat valmiiksi auki saunan lämmöstä ja lopputulos on kiiltävän puhdas naama :D

Tämä on tuoksuton joten tässä haistaa apteekkimaisesti raaka-aineet. Tämä "tuoksu" kuitenkin häviää nopeasti ja eihän sillä loppujen lopuksi ole väliä onko kasvojen pesutuotteissa tuoksua vai ei. Olen tykännyt tästä mutta haluan ehdottomasti kokeilla Paulalta seuraavaksi jotain muuta!


Onko teillä kokemusta näistä tuotteista?

2 kommenttia:

  1. Olisko sulla purelogicolista maanantaipullo, itse en kokenut oman tuotteen pumppua yhtään liian jäykäksi. :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ..Tällä tuurilla se on hyvinkin mahdollista! :p

      Poista