maanantai 21. maaliskuuta 2016

Koivua Urtekramilta

Tulee harvemmin kyllä kirjoiteltua "normaaleista" suihkugeeleistä mutta nyt sitä oli sitten ryhdistäydyttävä tämän suhteen. Urtekramin Superkosteuttava Nordic Birch Suihkugeeli oli jotain vähän erilaista.

Olen aiemminkin maininnut että olen henkeen ja vereen suihkuöljy ihminen enkä välitä perussuihkugeeleistä. Ei sillä ettäkö niissä varsinaisesti mitään vikaa olisi,ongelma on vaan se että ne lähes poikkeuksetta kuivattaa ihoa aivan liikaa.


"Pohjolan koivumetsistä inspiroituneena olemme yhdistäneet tähän suihkusaippuaan vahvistavaa koivunlehtiuutetta ja superkosteuttavaa aloe veraa ja glyseriiniä. Pesee ihosi puhtaaksi ja pehmeäksi."

Lähdin alunalkaen tätä kokeilemaan vähän nihkeästi,näin mielessäni taas kutiavan kireän ihon suihkun jälkeen. Jostain syystä kuitenkin Urtekram on onnistunut miksauksessaan niin hyvin että tämä oli todellinen yllätys!

Ja tottakai on sanottava ehdotonta plussaa napakasta pumppupullosta<3


Kyseessä on hellävarainen ja kosteuttava tuote joten niinkuin arvelinkin,ei tämä vaahtoa niinkuin muut totutut markettisaippuat. Annostelun kanssa saa siis olla aika  runsaskätinen. Odotin myös autenttista koivuntuoksua mutta tämän tuoksu jostain syystä muistuttaa minua Spritestä! :D En ole ikinä ollut sitrustuoksujen suuri ystävä mutta tämä on kuitenkin sen verran makea ettei se häiritse.

Ja se pesutulos sitten.. Iho on häkellyttävän "normaali". Ei siis nitisevä,kiristävä tai kutiava. Jotenkin luottoni huuhdeltavien tuotteiden hoitotehoihin ei ole yleisesti ottaen kovin vahva mutta tämä on oikeasti ihoa hoitava.


Tästä suihkugeelistä tuli ihan sellainen fiilis että nyt on suunnattava paikalliseen Anttilaan kytistelemään muitakin Urtekramin suihkugeelejä,josko niissä muissakin olisi yhtä hyvä hoitavamixi ainesosia :)


Minkälaisia suihkutuotteita te suositte?

2 kommenttia:

  1. Talvella tykkään käyttää suihkuöljyjä ja kesällä sitrustuoksuja. Urtekram onkin tullut nyt tutuksi, kun ostin pari hiuspurkkia. Jostain syystä tämä merkki on jäänyt vähän tuntemattomaksi aiemmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin tää on menny jotenkin vähän ohi,onkohan näiden ruusutuotteet millasia? :)

      Poista