tiistai 22. maaliskuuta 2016

Jotain ekstraa käsille

Nyt on taas pyhät ohi joten on aika palata höpöttelemään ihanasta hömpästä :) Toivottavasti pyhät sujuivat sielläkin laiskoissa merkeissä♡

Tänään päästään siis käsinaamioon ja hieman tuntemattomampaan Natura Sibericaan. Merkki itsessään ei ole minulle vielä kovin tuttu,taisin ensimmäisen kerran lukea siitä Karkkipäivästä.


"Created in 2007 Natura Siberica offers you a comprehensive line of certified organic cosmetics and health & beauty products produced from wild harvested Siberian herbs and unique natural materials that enhance properties of all active ingredients.  These herbs have been traditionally used by Siberians for countless years, and were made into elixirs of health and beauty for the Russian Royal family. Their modern history began in the 1940 s, when Russian botanists Lazarev and Brekhram investigated over 4,000 plants and herbs and finally identified twelve very special of them as adaptogens. These unique plants survived the Ice Age by adapting to one of the planet's most severe environments: Siberia. As a result, they possess rare qualities which help to enhance general well-being, and when used therapeutically, are renowned for slowing ageing processes of the skin."

 Kyseessä on siis suhteellisen uusi merkki mutta tuotteissa käytettävä "tieto" on vanhaa. Merkin tuotteet perustuvat yrtteihin ja luonnollisiin ainesosiin. Täysin luonnollisia kaikki merkin tuotteet eivät kuitenkaan ole,käsittääkseni tuotteista löytyy myös esimerkiksi silikonilla höystettyjä tuotteita joita ei luonnonkosmetiikassa ole.


"Arctic Cloudberry and Northern Lingonberry Oil actively nourish skin and restore its natural protective capacities. Wild honey adds smoothness to the skin and is an excellent natural moisturizer. Rich in vitamins A, F and B6, this mask will leave your hands feeling delighted."

Naamion koostumus on keskipaksua ja vienon marjaiselle tuoksuvaa. Jotenkin tykkäsin tästä tuoksusta tosi paljon! Naamiota levitetään käsille normaalia voidetta paksumpi kerros ja jätetään vaikuttamaan viideksi minuutiksi. Tämän jälkeen kädet voi joko pestä tai taputella paperiin. Itse olen aina taputellut "ylimääräiset" vaan paperiin,käsien peseminen tämän jälkeen tuntuisi täysin haaskaukselta :)


Naamion olen antanut vaikuttaa myös pidempiä aikoja,joskus päikkäreiden tai jopa yöunien yli. Vaikuttavina aineina tästä löytyykin muun muassa hunajaa,glyseriiniä,erilaisia uutteita ja öljyjä. Ei siis tulekaan yllätyksenä että kun voide on alkanu imeytyä,jää iho huomattavan öljyiseksi ja liukkaaksi. Jos sujautan yöksi hanskat käsiin tämän kaveriksi,on kädet aamullakin vielä nahkeat. Tämä ei siis oikein sovellu "normaaliksi" käsirasvaksi vaan ennen kaikkea hemmotteluun silloin kun on aikaa olla tekemättä yhtään mitään :)

Tuhdin koostumuksensa ja öljyisyytensä takia tämä saa käsien ihon aivan ihanan joustavaksi ja pehmeäksi. Talviaikaan oma ihoni kuivuu kireän kutiavaksi ja tämä tuntuu palauttavan iholle sitä sen kaipaamaa elastisuutta. Myös käsien ärhäkkä punoitus lievittyy.


Natura Sibericaa tuntuu saavan huonosti kivijalkakaupoista mutta sitä löytyy esimerkiksi www.organicstore.fi verkkokaupasta. Itse en malta olla ihastelemasta näiden tuotteiden ulkomuotoa!


Onko Natura Siberica teille merkkinä tuttu?

4 kommenttia:

 1. Ei ole tuttu, mutta käsinaamio kuulosti hyvältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää erikoistuotteet on kyllä niiiiin vetoavia!

   Poista
 2. Mäkin luin Karkkipäivä blogista tästä merkistä ekaa kertaa ja mukava tietää, että Natura Sibericaa saa Suomestakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli mullekin positiivinen yllätys ja vielä se ettei nää oo järin tyyriitä täälläkään :)

   Poista