torstai 17. joulukuuta 2020

Puisia nuotteja pikkupakkasiin ja Sothysin kausituotteet

*saatu ilmaistuote
 
 
 
Heii!
 
Kurkataanpa tänään hoitolamerkki Sothysin uutuuksiin. Tainno uutuuksiin ja uutuuksiin, olen jäänyt näitä ihmettelemään joksikin toviksi, joten ei ne enää ihan niin uutuuksia ole. Sothysillä tupsahtelee silloin tällöin uusia tuotteita vakiovalikoimaan ja sen lisäksi sillä on vaihtuvat kausikokoelmat, halusin tässä teille kirjoittaa merkin uudesta hemmotteluhoitolinjasta ja muutamasta kausikokoelman tuotteesta.
 
 
Hemmotteluhoitolinjoihin kuuluu niin hoitolahoidot kuin kotiin mukaan ostettavat tuotteetkin. Indonesie Ancestrale-tuotteet pohjautuvat tuoksumaailmaltaan jasmiiniin ja santelipuuhun, ne on pakattu kierrätysmuovista tehtyihin pakkauksiin ja mielestäni ovat tuoksumaailmaltaan aika unisex. Kun ensin aloin kokeilla tuotteita, koin tuoksun enemmän puisemmaksi kuin makeaksi ja sillä näkisikin sen sopivan tuoksumaailmaltaan varmasti aika laajalti kaikille sukupuolille. Pakko vielä mainita, että tykkään näistä pakkauksista tosi paljon, näistä jotenkin huokuu kylpylämäisyys!

Sarjan suihkuöljy* on koostumukseltaan hieman vettä paksumpi, mutta on helppo annostella pullon tippakannen takia. Kostealle iholle levitettäessä suihkuöljy vaahtoaa vaatimattomasti pesten ihoa varovasti, huuhdellessa se emulgoituu maitomaiseksi ja jättää ihon hieman liukkaan tuntuiseksi. Tämä ei kuulu suihkuöljyissä niihin, joista jää selkeän öljyinen jälkituntu huuhtelun jälkeen. Iho tuntuu lähinnä joustavalta ja pehmeältä, rasvaamiselta ei kuitenkaan kuivaihoiset voi siltikään välttyä. Tykkään tuotteen jättämästä pitkäkestoisesta tuoksusta, tuoksu siirtyy yökkäreihinkin iltapesun jälkeen.
 
Kuorinta-aine* on pakattu muoviseen purkkiin, josta sitä on helppo kauhoa käsin tai lastalla. Koostumus on paksuhkoa, eikä karkaa purkista mahdollisissa vuototilanteissakaan. Tuotetta kutsutaan termillä "kuorintavaha" ja se sopiikin sille aika hyvin, huuhtelun jälkeen tuntuu kuin kuorinta-aine olisi jättänyt sille hieman vahamaisen jälkitunnun. Kuorintatehosta vastaa sokeri ja kookoksen kuori, joskaan tämä ei ole kuorintana rouhea. 
 
Haluan mainita vielä sarjan Tuoksuveden*, jota voi suihkutella niin hiuksiin kuin vartalollekin. Tämä on mielestäni ajatuksena varsin kiva, jos olet jo ihastunut muutenkin sarjan tuoksuun, voit syventää sitä tuoksuvedellä.
 
Kausihoidon tuotteista olen tunnustellut Maracuja-Acaimarja sarjan puhdistusöljyä*. Minähän en ole mikään henkeen ja vereen puhdistusöljyihmisiä, mutta silloin tällöin on kiva kokeilla uutuuksia. Puhdistusöljyissäkin on muuten liikuttu aivan älyttömiä harppauksia, koostumukset menee paremmaksi päivä päivältä. Ja mitä koostumukseen tulee, on tämän puhdistusöljyn koostumus oma suosikkini. Selkeän öljymäinen, mutta ei aivan vesimäisen ohut. Liuottaa hyvin raskaankin meikin, mutta ei jätä ihoa kireän tuntuiseksi. Tuoksu Maracuja-Acai-sarjassa on täyteläisen hedelmäinen ja pumppauksella tai parilla pääsee pitkälle. Huuhtelun jälkeen olen huomannut puhdistusöljyn jättävän pienen jälkitunnun, se ei tosin minua haittaa yhtään. 
 
 
Viimeisenä vielä mainittakoon syksyn meikin Mascara Sourcils 10 Teinté Universelle-kulmageeli*. Vaikka sävy tässä meni minun kohdallani metsään, voisin nähdä tämän olevan mieluinen koostumuksensa puolesta monille. Kyseessä on sävyltään oikeasti viileä, ruskeanharmaa kulmageeli ja pigmenttiä riittää pienelle kylälle. Minun kulmanihan ovat viileät, mutta lähes mustanruskeat ja itselläni tämän pigmentti erottui selkeästi kulmiani vaalentavasti. Minulle pelkkä kulmageeli ei riitä kulmienmuotoiluun, mutta niille joille riittää, on tuotteen vedenkestävyys varmasti hyvä ominaisuus. Harjaspää tässä on pikkuruinen, joten ohuempiinkin kulmiin on tällä helppo tähdätä. Pidon sanoisin olevan keskiluokkaa, itsepäisimmät juuriharjakulmat todennäköisesti karkaavat tämän pidon alta.
 
Tästä porukasta lempparini olivat molemmat öljytuotteet. Olen aivan hulluna suihkuöljyihin ja tartunkin aina tilaisuuteen niihin törmätessäni, puhdistusöljy sen sijaan oli jo aika yllättäjä.
 
Sothysin hoitolat löydät täältä.
 
 
Rentouttavaa loppuviikkoa💓
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti