tiistai 30. kesäkuuta 2020

Pirteä Clear&Soothe-sarja Neutrogenalta

*saatu ilmaistuote


Heii!


Nyt kun aurinko on jo hetken aikaa alkanut tulla enemmän piilostaan, onkin hyvä aika kirjoitella teille kesäisen sävyisestä uudesta tuotesarjasta Neutrogenalta. Neutrogena on minulle tuttu vuosien takaa kun asuin Englannissa, käytin pitkän tovin merkin Pink Grapefruit-sarjan kasvojenpesuaineita.

Nyt uutena tullut sarja on Clear&Soothe, se on tarkoitettu epäpuhtaalle, mutta herkälle iholle. Itsehän en niinkään tuohon ihotyyppiin kuulu, mutta halusin kuitenkin mielenkiinnolla kokeilla, minkälaisista tuotteista on kyse. Sillä odotinkin näiden kanssa hieman lämpimimpiin ilmoihin, ettei iho ole sään kylmyyden takia kuivempi ja herkempi. Clear&Soothe-sarjan tuotteet pohjautuvat antioksidanttipitoiseen, rauhoittavaan kurkumaan. Tuotteiden värimaailma onkin siitä kielivä.


Moisturiser* on sarjan kosteusvoide. Koostumus on enemmän geeliin suuntaan taipuva geelivoide ja se levittyy liukkaan riittoisasti kasvoille. Niin kuin usein geelituotteiden kanssa, tuntui iho levittämisen jälkeen nahkealta ja hieman tahmeahkolta, joten yllätyinkin kun voide kuivui samettiseen pintatuntuun. Kun voide oli täysin imeytynyt, ei sen olemassaoloa huomannut samettisuutta lukuunottamatta mitenkään. Kyseessä on selkeän kevyt, öljytön tuote, joka sopii mainiosti useammille varsinkin kuumempiin kesäpäiviin tai sitten kategoriansa mukaan epäpuhtaammalle iholle.

Toning Mist* on kevyt kasvovesisuihke. Suihkeen on tarkoitus virkistää ja rauhoittaa ihoa, koostumukseltaan se on kosteusvoiteen tapaan öljytön. Inci-lista tässä on suht lyhyt ja toisena löytyykin jo kosteutta sitova glyseriini, sillä jälkituntuma on hieman nahkeahko vaikkakin kevyt. Näkisin tämän toimivan hyvin niin ihonhoidossa kuin meikin päälläkin, tämä olisi aivan ihana jääkaappikylmänä niinä kuumempina päivinä. Suihkepäästä plussat, tässä on yksi niistä pitempijaksoisesti suihkuttavista suihkepäistä!


Jelly Micellar Makeup Remover* olikin hauska tuttavuus. Tämä on geelimuodossa oleva misellipuhdistaja, joka lupaa toimia meikinpuhdistamisessakin. Itse käytän misellituotteita pääasiassa aamuisin ennen meikkausta, joten omat kokemukseni ovat lähinnä sieltä. Käyttöohjeissa sanotaan, että geelillä voi joko pyyhkiä kasvot läpi vanulapun avulla tai sen voi myös huuhdella pois. Itse en ole tätä pois enää huuhdellut, mutta ymmärrän kyllä jos jotkut sen haluaa tehdä - tämä nimittäin jättää iholle geelituotteista tutun tahmeahkon nahkean pinnan. Jos kuitenkin tämän jälkeen esimerkiksi rasvaa kasvot, häviää nakeus sen mukana joka tapauksessa.

Mousse Cleanser* kuuluu tuotteena sellaiseen ryhmään, joka on miellyttänyt minua aina. Kyseessä on siis vesimäisestä tuotteesta, joka pumpun läpi tullessaan muuttuu ilmavaksi vaahdoksi. Tästä tulikin minulle nelikon suosikki - vaahto on pehmeää, riittoisaa ja ihoa hellästi pesevää, tästä ei jää natiseva tai kiristävä pinta. Jos olisin sokkona tätä kokeillut, en olisi tätä laittanut epäpuhtaan ihon kategoriaan ollenkaan! Epäpuhtaan ihon tuotteethan ovat usein aika voimakkaasti peseviä, ihana huomata miten tämä tuotesarja on rohkeasti viety siihen vastakkaiseen suuntaan lupauksiensakin mukaisesti. Meikkiä en tällä pesisi pois, mutta kakkospursarina tai aamuihin tämä käy vallan mainiosti.


Koko sarjaa yhdistää tuoksu ja mietin pitkään mistä tämä minua muistuttaa. Ja tiedättekö, vihdoin hoksasin! Tuoksu muistuttaa minua niistä ulospuristettavista kolamehujäistä, joista tykkäsin kasvaessa. On muuten tosi hauska miten voimakkaasti voi yhdistää tuoksuja johonkin.

Neutrogenan saatavuus alkaa olla hyvä, sitä löydät esimerkiksi Tokmanneilta, Sokoksilta tai suuremmista ruokakaupoista.


Aurinkoista uutta viikkoa💓

 

2 kommenttia: