perjantai 8. helmikuuta 2019

Tarkasteltavana Sothysin kulmatuotteet

Heii!


Tänään puhutaankin hoitolamerkki Sothysin kulmatuotteista. Kulmatuotteethan ovat olleet trendikkäitä jo useita vuosia ja useilla merkeillä niitä alkoikin putkahdella vaikka kuinka erilaisia.

Mieltymyksiä kulmatuotteiden suhteen on todella erilaisia, siinä missä joku harjaa kulmansa vain kulmageelillä, toinen haluaa kulmistaan todella graafisen terävät. Itse menen hieman tuonne piirretympien kulmien puoleen, sillä ne onkin helppo piirtää varsinkin kulmakynällä.


Sothysilta löytyy kaksi erilaista kulmakynää, paksumpi teroitettava ja ohuempi uloskierrettävä. Paksumpi, Brow Enhancer Pencil* tulee ainoastaan yhdessä universaalissa sävyssä 10 Taupe Universel ja ohuempi, vedenkestävä Stylo Sourcil* tulee kahdessa sävyssä, vaaleammassa sävyssä 10 Intensity 1 ja tummemmassa sävyssä 20 Intensity 2.

Paksumman kynän sävy on kylmä keskiruskea, kun taas uloskierrettävän kynän molemmat sävyt ovat lämpimämpiä. Itsellänihän on todella tummat kulmat (mitä lie on luontoäiti miettinyt, kun iho on kuitenkin kuoleman kalvakka..) ja vielä viileät sellaiset ja koenkin, että itselle on sävyn puolesta vaikea metsästää kulmatuotteita. Näistä minulle parhaiten sopi paksumman kulmakynän universsaliksi suunnattu sävy.

Paksumpi kynä muistuttaa minua vanhemmista kulmakynistä, koostumus on pehmeä ja vahamainen. Tällä ei saa aikaan skarppeja, teräviä kulmia, vaan ennemminkin lisäsävyä huolettomampiin kulmiin. Olen käyttänyt tätä kulmieni piirtämisen kakkosvaiheessa, olen tuonut tällä lisäintensiteettiä kulmieni keski- ja päätyosaan.


Uloskierrettävät kynät sen sijaan ovat hyvin tämän hetken trendin mukaisia. Terä on ohut ja koostumus kovempi. Kovassa koostumuksessa on hyvät ja huonot puolensa. Hyvät ovat, ettei kynä kulu nopeasti ja että tällä ei jää kulmiin vahamaisia pigmenttimöykkyjä levitettäessä, huonot taas, että kynää on painettava kovempaa, jota kaikkien iho ei siedä ja ettei pigmenttiä irtoa niin herkästi. Nämä kynät tosiaan ovat vedenkestäviä, mutta silti hyvin geeliputsarillakin lähteviä, vaikkakin kädeltä näitä sai tosissaan hinkata!

Kummassahaan kynässä ei ole toisessa päässä ns. häivytintä tai kulmaharjaa, varsinkin kulmaharjaa jäin kaipaamaan molempien kohdalla, mutta niitähän usealta löytyy jo valmiiksi kotoa.


Yllä swatchit sävyistä. Kuva on kylmemmän sävyinen, mutta sävyt toistuvat hyvin oikeina. Ylimpänä paksu kulmakynä ja alempana molemmat uloskierrettävät kulmakynät.

Millaisista kulmatuotteista te itse tykkäätte ja miltä merkiltä ylipäätänsä hankitte kulmatuotteenne? Mitkä on teille ne tärkeimmät ominaisuudet?

Sothysia myyvät jälleenmyyjät löydät täältä.Ihanaa viikonloppua ihanat💓*pr-näyte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti