maanantai 4. helmikuuta 2019

Tämän talven päivävoidesuosikki

Heii!


Miten tuntuukin, että on aina maanantai? Viikonloppu hurahti ohi nopeasti ja nyt ollaankin taas uuden viikon alussa. Onko teillä minkälainen viikko edessänne? Ja mitä teitte viikonloppuna?

Tänään tämä entinen päivävoidevihaaja haluaakin näyttää teille oman tämän hetken päivävoidesuosikkinsa!


Nyt puhutaankin sitten Madara Smart Antioxidants Fine Line Minimising*-voiteesta, joka on suunnattu kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Voide on odotellut hetken vuoroaan, halusin avata tämän vasta kylmemmillä ilmoilla, jolloin ihonikin on vaativampi. Tuote on pakattu kauniin eleettömään mustaan pumppupulloon, jotenkin tykkään todella paljon tämän lookista!

Fine Line Minimising Cream on suunnattu ikääntymisen ensimerkkeihin. Se ennaltaehkäisee vapaiden radiakaalien muodostumista ja neutralisoi niitä, voide lupaa myös vahvistaa, kiinteyttää sekä auttaa ihoa säilyttämään kollageenipitoisuutensa. Toki sen lisäksi se tuo iholle aimoannoksen kosteutta ja hoitavuutta. Smart Antioxidant-sarja on itsessään jo todella mielenkiintoinen, antioksidantteja kun suositellaan ihonhoitotuotteisiin niiden tehokkuuden takia. Ja onhan se nyt houkuttava ajatus, että päivävoiteessa on öljyjen ja hyaluronihapon lisäksi muun muassa jäkälää ja sammalta!

Koostumus tässä on jotain aivan ennalta-arvaamatonta. Odotin tämän olevan jämäkämpää, selkeän tuotetunnun jättävää, mutta pumppupullosta tuleekin ulos ohut emulsiomainen voide, joka kuivuu sekunneissa ja häviää ihon uumeniin. Emulsiossa on makean miellyttävä tuoksu, samanlainen taisi olla merkin sävytetyssä aurinkovoiteessa. Tämän jäljiltä iho tuntuu pehmeältä ja sileältä, joskus olen kuitenkin joutunut kerrostamaan tätä kuivimpiin kohtiin. Niin ja huomion arvoista on myös se, että käytän tätä niin kasvoille kuin silmänympärysihollekin. Mikä sai minut ihastumaan tähän alunperin, oli nopea imeytyvyys ja se, että tämä asettuu kauniisti meikin alle eikä edesauta liejuuntumista.


Yllättävää tässä minulle oli, että tämä on suunnattu jopa erityisen kuivalle iholle. Oma ihoni rohtuu talvisin herkästi, mutta ei ole nyt mitenkään huonossa kunnossa ja sain nyt jo kerrostaa tätä itsekin. Toisaalta, ennemmin koostumukseltaan ohut ja kerrostettava kuin huonosti imeytyvä ja raskas.

Madaraa löytyy muun muassa merkin omilta sivuilta, Ruohonjuuresta ja House Of Organicsilta.Ihanaa uutta viikkoa ihanat💓*pr-näyte

6 kommenttia:

 1. Voiteen fluid-versio on yksi Madara-lemppareitani <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämäkin muistuttaa lähinnä fluidia, näinköhän on vaan hoitavampi koostumus :)

   Poista
 2. Mä tykkään kesällä käyttää sitä fluidiversiota, talvella se ei kuitenkaan ole tarpeeksi kosteuttava. Tämä cream ei jostain syystä ollut niin mun mieleen, en enää muista miksi. Näissä on kuitenkin ihana tuoksu ja nää imeytyy niin hyvin!

  VastaaPoista
 3. Olipa kiva lukea sun ajatukset tästä! Mulla on ollut tästä se sekaiholle tarkoitettu versio ja käytin sitä pääasiassa viime kesän. Silloin se oli ihan unelmatuote mun iholle, sillä sekin tosiaan humahti ihoon hurjan nopeasti :D Tätä kuivalle iholle tarkoitettua versiota oon halunnut koittaa jo pitkään, ehkä hankin tän sitten vaikka ens kesäksi :) Tällä hetkellä tää ei varmaan riittäisi mun ihoni tarpeisiin, ainakaan noiden sun kuvailujen perusteella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää ei ole mun mielestä missään nimessä tuhti ja eikös sulla ollut kuitenkin aika kuiva iho? :)

   Poista