perjantai 1. helmikuuta 2019

Cattieren kasvoja hellivät tuotteet

Heii!


Ja niin on päästy kunnialla viikon loppuun asti. Kurkataanko ranskalaisen Cattier Parisin kasvotuotteisiin?


Gentle Soothing Serum* on kosteuttava, suojaava ja rauhoittava seerumi herkälle iholle. Varsinkin talviaikaan tykkään itse käyttää herkemmän ihon tuotteita, oma ihoni kun rohtuu äkkiarvaamatta inhottavasti ja se onkin johtanut ikäviin yliherkkyysreaktioihin. Seerumissa on muun muassa vaaleanpunaista savea, ruusuvettää sekä pellavansiemenuutetta - vaaleanpunainen savi pehmentää ja rauhoittaa, ruusuvesi toimii antioksidanttina, pellavensiemenuute suojaa.

Pumppupullossa oleva vaaleanpunainen seerumi on koostumukseltaan ohuehkoa ja liukkaasti levittyvää. Gentle Soothing Serumissa on kevyen makea tuoksu, se imeytyy nopeasti, mutta jättää jälkeensä nahkean pinnan. Kosteuttavuutta tästä selkeästi löytyy, tämän levittämisen jälkeen ei nimittäin ole hirveä hätä levittämään kasvovoidetta heti perään. Jokin tässä tuotteessa muistuttaa minua Madaran SOS-seerumista, molemmat ovat pehmeän tuntuisia ja hoitavia.


Tendre Cocon Comforting Sleeping Cream* on saanut itselleen osuvan nimen. Comforting Sleeping Cream on suunnattu herkälle iholle ja se lupaa suojata, rauhoittaa, kosteuttaa ja ehkäistä ärsytystä sekä punoitusta. Ihon suojavaippaa vahvistamalla ihon pitäisi toeta paremmin myös ympäristön kuormituksesta, tähän aikaan vuodesta uskoisin aika monen kärsivän esimerkiksi kuivasta sisäilmasta tai kiukkuisista pakkasista. Voiteesta löytyy muun muassa levää, vaaleanpunaista savea sekä ruusuvettä.

Tämäkin tuote on fiksusti pakattu pumppupulloon. Voide on kohtalaisen jämäkkää ja sympaattisen vaaleanpunaista, samalla söpöllä linjalla siis mennään. Tuoksukin kulkee seerumin kanssa samalla linjalla, onkohan tämä yleinenkin tuoksumaailma Cattieren hoitotuotteissa?

Comforting Sleeping Cream lämpiää sekä notkistuu nopeasti käsien välissä ja se levittyy iholle paksuhkon liukkaasti. Voide imeytyy yllättävän sukkelaan, mutta jättää iholle hieman kevyttä tuotetuntua. Jotenkin odotin, että tämä voide olisi ollut huomattavasti paksumman öljyisempi, mutta tämän tuotteen lopputulos tuntuu enemmän voimaiselta. Voide ei nimestään tai koostumuksestaan huolimatta ole kovinkaan raskas, esimerkiksi oma ihoni kaipaa tämän alle jotakin.


Olen käyttänyt molempia tuotteita myös liikkuvalla luomella ja silmien alla ilman mitään ongelmaa, nämä eivät ole kirvelleet silmiä tai aiheuttaneet ärsytystä. Molemmissa tuotteissa on maininta hypoallergisuudesta, joten se ei tullut aivan yllätyksenä.

Cattier Parisin tuotteita myyvät muun muassa NHS, Ruohonjuuri ja House Of Organic.Ihanaa viikonloppua ja uutta kuukautta💓


*pr-näyte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti