maanantai 7. tammikuuta 2019

Eikö kärsivällisyys riitä huulipuniin? - Tässä tulee sävytetty Weleda Lip Balm

Heii!


Kuinka moni teistä vannoo sävytettyjen huulivoiteiden nimeen? Tuntuu, että jossain vaiheessa nämä olivat varsin "trendikkäitä", mutta suosio aina hiipuu aika ajoin. Itse en ole käyttänyt tämän tyylisiä tuotteita aikoihin, mutta ai että, nämähän ovat varsin mukavia!


Weleda Lip Balm* on vegaaninen luonnonkosmetiikan tuote. Sen koostumus on keskipaksua, mutta sitä osaa odottaakin kun näkee INCI-listassa hoitavien ainesosien määrän. Huulivoiteesta löytyy muun muassa karitevoita ja erilaisia öljyjä, se onkin itselläni pehmentänyt huulia kivasti. Vaikka koostumus on aika tuhtia, sulaa se huulille kauniin liukkaaksi ja antaa maltillisen sävyn. Voitte varmaan jo arvella, että minä menetin sydämeni sävyistä tummimmalle!

Sävyvaihtoehtojen kaksi vaaleinta sävyä (Nude ja Rose) ovat varmasti oivempia ihmisille, joilla on jo valmiiksi hieman tummemmat huulet - minulla huulet ovat valtaosin todella vaaleat, joten vaaleaa sävyä tuovat tuotteet saavat ne näyttämään lähinnä kalpeilta. Sävyjen tummin, Berry Red, sen sijaan tuo omille huulilleni tervettä punakkuutta ja vaikka se kuluukin huulilta aika nopeasti, on sitä helppo lisäillä päivän mittaan. Sävy muuten näyttää tuubissa kylmemmälle mitä se todellisuudessa on.


Tämän kokeilun myötä, näistä tummin sävytetty huulivoide onkin löytänyt paikkansa päivittäin mukanani kulkevasta laukusta.

Weledaa löytää useista verkkokaupoista tai myös Sokoksilta.Ihanaa uutta viikkoa💓*pr-näyte

6 kommenttia:

 1. Mä tykkäisin tällaisista tuotteista, mutta vaikka huulteni luonnollinen väri ei mielestäni erityisen tumma ole, on hankala saada tällaiset kevyesti sävytetyt tuotteet näkymään huulillani. Tykkäisin vähän vaaleammista ja nude-sävyistä huulillani, mutta usein esim. vaaleammat huulikiillot eivät näytä miltään muulta kuin kiillolta. Monesti ihastun johonkin huulituotteeseen "in action" kuvan perusteella eli kuvassa tuotetta on jonkun huulilla, mutta itselläni se on sitten pettymys. Mä olen sen verran laiska ja mukavuudenhaluinen, että haluaisin yhden tuotteen riittävän eli en haluaisi kerrostaa tuotteita. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tuossa samanlainen,ei mulla riitä kärsivällisyys kerrostamiseen! :D

   Poista
 2. Kunpa löytyisi vielä kirkas punainen ja joku korallinen sävy, noista kolmesta mikään ei iske muhun. :D

  Mukavaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on muuten jännä miten tälläisissä tuotteissa harvemmin on räväköitä sävyjä!

   Poista
 3. Tällaiset sävyttävät huulivoiteet on kyllä ihania arkikäytössä! Mulla on tällä hetkellä käytössä pari essencen versiota, mutta kunhan saan ne loppumaan niin voisin hyvin testata tuota Weledan tumminta sävyä :)

  VastaaPoista