keskiviikko 26. joulukuuta 2018

Mavala Cabaret Colors

Heii!


Pysyttäisiinkö vielä ihanan joulun jälkilämmöillä ja kurkattaisiin kauniisiin Mavalan osittain joulunpunaisiinkin lakkoihin?


Cabaret Colors*-lakkakokoelma on suunnattu alkuvuodelle 2019 ja sisältää kuusi valtaosin punasävyistä lakkaa. Muutamat lakoista ovat todella samantyylisiä.

Mikä minua hämmensi näissä, oli se että, minulla on näistä jo muutama lakka ja ne ovat kantautuneet minulle jo vähintäänkin vuosi sitten. Onko tämä kokoelma siis julkaistu jo joskus aiemmin tai ainakin osa näistä lakoista?

Kaikesta huolimatta, kurkataan nyt näihin kuuteen!


Alapuolella olevasta kuvasta vasemmalta oikealle:

326 MyAngel* on kuvauksen mukaan "Suloinen Purppura" ja kylmältä violetinpunaiselta tämä minullekin vaikuttaa. Tämä peittää hieman läpikuultavasti yhdellä kerroksella, tarvitsee siis kaksi kerrosta täyteen peittävyyteen. Tässä lakassa muuten näkyy ihan pientä helmiäishohtoisuutta pullossa, mutta ei enää kynsillä.

327 MyLove* on kuvauksen mukaan "Hurmaava Fuksia" ja siinä kuvaus osuu nappiin. Peittää täysin yhdellä kerroksella, creme-laatuinen.

338 MyDarling* on kuvauksen mukaan "Säihkyvä Pinkki" ja sitä se nimenomaan on, kirkas pinkki. Peittää täysin yhdellä kerroksella, creme-laatuinen.

339 MonAmour* on kuvauksen mukaan "Kiihkeä Punainen", tämä on MyPassionin kanssa todella samanlainen, molemmat ovat lähinnä ns. paloautonpunaisia. Peittää täysin yhdellä kerroksella, creme-laatuinen.

372 MyPassion* on kuvauksen mukaan "Lämmin Punainen". Tämä peittää myös hieman läpikuultavasti yhdellä kerroksella, tarvitsee siis kaksi täyteen peittävyyteen.

373 MySweetheart* on kuvauksen mukaan "Täyteläinen Punaruskea" ja äitiä lainatakseni piparinruskea :D Peittää täysin yhdellä kerroksella, creme-laatuinen.


Minähän olen aina tykännyt Mavalan lakoista ja laadusta, siihen olen edelleenkin tyytyväinen. Tämän porukan kirkkaanpunaiset olisivat saaneet olla vähän enemmän erilaiset keskenään. Se oli myös jännä että kuusikon tummimmat lakat (rivin ensimmäinen ja viimeinen) ovat yhdellä kerroksella molemmat todella samanlaisia, vaikka pulloissa ne eivät siltä todellakaan näytä.

Vieläkö siellä syödään jouluruokaa ja lekotellaan vai joko arki on alkanut taas? Oletteko alkaneet suunnitella uutta vuotta?Ihanaa päivää💓*pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Onpa todella samankaltaisia lakkoja keskenään! Nättejä sävyjä kyllä kaikki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä oikeesti hyvin samankaltaisia,tuo pinkki on kivan räväkkä lisäys :)

      Poista