torstai 9. elokuuta 2018

Ruusuista K-kosmetiikkaa

Heii!Kurkataanko tänään K-kosmetiikan puolelle? Sehän on niittänyt mainetta jo jonkin aikaa ja itsekin olen siihen varovaisesti tutustellut, täytyy myöntää että usean korealaisen tuotteen ulkomuoto on jo niin söpö että sitä haluaa kokeilla!

The Skin House on saapunut Suomeenkin aika vaikuttavalla valikoimalla, mukana on myös useampi tuotesarja erilaisien ihotyyppien tarpeisiin. Itse pääsin kokeilemaan merkin Rose Heaven-sarjaa joten sukelletaankin sitten niihin.


Rose Heaven Toner* kuulostaa juuri niin herttaiselle kuin onkin. Lähes kevyen geelimäinen "kasvovesi" on omaan silmääni enemmän hoitoveden kaltainen. Kasvoveden voi levittää kasvoille vanulapun kautta, mutta itse tykkään taputella tämän käsien kautta iholle. Tuotteessa on synteettinen ruusuntuoksu, joka ei ole ummehtunut vaan ennemminkin pirtsakka. Pullo on lasia ja siinä on hyvin toimiva pumppu, täytyy myöntää että lasipullo tuo jotenkin arvokkuuden tuntua!

Ruusu-sarjan on tarkoitus kirkastaa, rauhoittaa ja hidastaa ikääntymistä. Kasvovedestä löytyykin esimerkiksi hyaluronihappoa sekä erilaisia uutteita ja öljyjä. Koostumus tuntuu kuitenkin kevyeltä ja auttaakin lähinnä pahimmassa kiristelyssä heti suihkun jälkeen. Kasvovesi ihmeytyy nopeasti ja jättää ainoastaan rankemmalla kädellä käytettynä hieman nahkean pinnan. Sekään ei sen suuremmin kuitenkaan haittaa, tämänhän kuuluu olla vasta ensimmäinen hoitovaihe!


Rose Heaven Cream* oli tuote jota jostain syystä luulin alunperin geelimäiseksi. En tiedä vaikuttiko ajatukseen kauniin kuultava lasipurkki, useinhan sellaisiin pakataan enemmän geelimäisiä tuotteita. Kasvovoide on pakattu raskaaseen lasipurkkiin ja on tuoksumaailmaltaan samanlainen kasvoveden kanssa, suuaukko purkissa on muuta purkkia kapeampi joten varsinkin voiteen loppua kohden tuotetta joutuu enemmän kaivamaan ulos.

Rose Heaven Creamissä tulee esiin se mihin moni anti-aging tuote perustuu - täyteläisyyteen. Voide on jämäkkää sekä täyteläistä, tätä tarvitsee annostella maltilla ja uskoisin voidepurkin riittävän päivittäisessäkin käytössä todella kauan! Kasvovoide on kehitetty pehmittämään ja kirkastamaan ihoa sekä auttamaan ikääntymisen tuomissa iho-ongelmissa, pehmittämisen voin ainakin helposti allekirjoittaa. Tuotteesta löytyy useita samoja ainesosia kuin kasvovedestäkin hyaluronihappoa myöten, täyteläisyys selittyy ainesosalistan toisena olevalla karitevoilla.


Rose Heaven-sarjaan kuuluu ainakin myös seerumi ja emulsio, muistelen nähneeni jossain vaiheessa kasvosuihkeenkin jossakin. Itse voisin suositella tätä sarjaa (varsinkin voidetta) kuivalle ja ikääntyvälle iholle, Suomen talvikausiin tämä olisi mainio useammille!

The Skin Housen tuotteita löydätte esimerkiksi täältä.


Onko teille kehittynyt jo vakkareita K-kosmetiikasta? Millaiset tuotteet kiinnostavat?
Ihanaa viikonloppua muruset, nauttikaa lämmöstä💓

*pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Olen käyttänyt yhden pullon tuota Rose Heaven Toneria, ja ostin sen ensisijassa ruusun takia. Paksu koostumus tuntui ensin aika ihanalta, mutta pidemmän päälle alkoi hieman kyllästyttää. Koostumus on aika jytkyä. Toimivuus on kuitenkin hyvä ja muutenkin ruusufaneille passeli tuote. En käytä vakituiseen mitään K-Beauty tuotetta, koska olen joihinkin kyllästynyt silikoonisuuden vuoksi, mutta ehkä tauon jälkeen saan taas uutta intoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin hapuillaan vielä K-kosmetiikan kanssa,mikään ei oo muodostunu vakkariks. Voisin kuvitella et tuo pullo on aika riittosa ja alkais jo senkin puolesta helposti kyllästyttää :D

      Poista