maanantai 16. heinäkuuta 2018

Kierrätykseen! 6/18

Heii!Näppäilläänpä tämä nyt tästä alta niin päästään höpöttelemään muita juttuja seuraavaksi. Viime kuussa loppui peräti kuusi tuotetta, ja se näyttääkin kostautuvan tässä kuussa.. Kuvat on (näin kansan kielellä ilmaistuna)  juosten kustu otettu joten tattadaa! Nämä ovat eri aikaan päivästä, eri paikassa ja vielä kiireessäkin otettu.

Mutta nyt näihin!


EKOPHARMA:sta olenkin jo kirjoitellut muutaman postauksen verran. Herukka Sensitive sy-voide* on notkeaa ja keskiluokkaisesti kosteuttavaa. On sopinut itselleni silloinkin kuin silmänymärysihoni on ollut atooppisella ihottumalla tai allergiasta kiukustuneet, uskoisin että sopii siis useimmille! 3,5/5

Mario Badescun Ruususuihkeesta kirjoittelinkin jonkin aikaa sitten. Ensiluokkainen sumutinpää, kiva tuoksu. Tykkäsin ihonhoidossa. 4/5 (postaus täällä)

Doll Facen Triple Action Under Eye Serum* kuuluu niihin tuotteisiin joihin tykästyin enemmän loppua kohden. Kävi hyvin meikin alle, toimi myös kerrostaessa toisten tuotteiden kanssa. Sopi myös koko kasvoille meikin alle loistavasti jos päivävoide oli unohtunut kotiin! Pieni miinus liian anteliaasta pumpusta. 4/5 (postaus täällä)


L'Orealin Rare Flowers Cleansing Gelin nappasin kaupasta mukaani kun en löytänyt Simplen puhdistusgeeliä mistään. Tuoksuton, hellävarainen mutta silti oiva jopa meikinpuhdistukseen. Ehdottomasti nappaan uudelleen mukaan jos Simple taas pääsee karkuun. 3,5/5 (vanha postaus täällä)

Ja eiköhän se ole taas Clarinsin Huuliöljy vuorossa. Siis ihan oikeasti. Olen käyttänyt näitä varmaan kolme (?) eikä loppua näy. Tekee huulille upean kiillon ja kestää odotettua paremmin. 4,5/5 (vanha postaus täällä)

Weledan Almond Body Wash* oli vasta kirjoiteltavana ja tässä sitä jo ollaan, siitä siis tietää mitä tykkäsin. Hellävarainen iholle, huuhtelun jälkeen käytännössä katsoen tuoksuton. 3,5/5 (postaus täällä)


Hitto, olisipa loppuneiden kirjoitteleminen aina näin helppoa ja nopeaa! :DIhanaa kesäpäivää muruset💓


*pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Mä tykkään tosi paljon Ekopharman Tyrni-linjan sy-voiteesta, mutta nyt alkoi kiinnostaa myös toi Herukka :) Ehkä mä hankinkin ton seuraavaksi enkä heti uudestaan sitä Tyrniä!

    VastaaPoista