maanantai 2. heinäkuuta 2018

Kesäkuussa '18 koekierroksella

Heii!Apua, sitä ollaan jo näin pitkällä tätä vuotta. Miten jotenkin tuntuu että aika karkaa sitä nopeammin mitä vanhemmaksi elää? Juuri nyt tuntuu että vastahan vuosi vaihtui ja nythän ollaan jo sitä puolessa välissä! Tämä postaushan siis piti tulla ulos jo viime kuussa mutta jotenkin sekin aika katosi jonnekin..

Jos nyt kuitenkin viimekuun uusiin mielenkiintoisiin tuttavuuksiin?


Weleda on ollut minulle merkkinä aika vieras ja olenkin yrittänyt tutustella siihen pikkuhiljaa vuosien saatossa. Jostain syystä törmään merkkiin harvemmin kivijalkakaupoissa ja arvelisin että osasyy siihen on se että olen asunut ison osan elämästäni pienemmissä paikoissa.

Almond Sensitive Skin Body Wash* herkälle iholle tarkoitettu pesutuote. Minulle tästä tulee mieleen puhdistusvoide ja oikeastaan siihen luokkaan tämän voisi laittaakin, onhan tämä lähes vaahtoamatontakin. Tuoksu tässä on todella miedon pähkinäinen sanoisinko ja läsnä ainoastaan pesuvaiheessa, huuhtelun jälkeen iho ei tuoksu oikeastaan miltään. Tuote on kosteuttava ja tykkään siitä että tämä jättää ihon täysin neutraaliin tilaan ilman kiristyksiä tai kutinaa. Tätä on hankittava lisää!


Matiskin toi vihdoin markkinoille miselliveden ja tottakai sitä oli päästävä kokeilemaan. Essential Micellar Water* on pakattu samanlaiseen pakkaukseen kuin sisarensa puhdistusöljykin ja jotenkin tämä violetti sävymaailma viehättää omaa silmääni. Ensimmäisen kerran tätä kokeillessani ajattelin että kappas, tuttu tuoksu! Tällä on nimittäin muutakin yhteistä puhdistusöljyn kanssa, tuoksu.

Pullon suulla on pumppu ja tästä on helppo pumppailla nestettä ulos maltillisesti. Puhdistustehoiltaan tämä on hellävarainen ja ärsyttämätön. En ole kokeillut tätä meikinpuhdistamiseen mutta tykkään tämäntyyppisistä tuotteista aamukäytössä. Tosin uskoisin tämän soveltuvan myös kevyemmän meikin puhdistamiseen sekä puhdistuksen viimeistelemiseen. Essential Micellar Waterille heruu  plussapisteitä siitä miten pehmeäksi se jättää kasvot!


Sitten porukan erottuvimpaan tapaukseen. Joik merkin Refreshing Facial Toner* näyttääkin jo itsessään hauskalta, tässä kasvovedessa on nimittäin kaksi erillistä kerrosta.

Refreshing Facial Toner kasvovedessä on vesi- ja öljykerros. Öljykerros kelluu pinnalla oranssina ja vesikerros pohjalla keltaisella - ravistamalla pulloa nämä kerrokset sekoittuvat ja tuote on käyttövalmis. Olen itse jotenkin todella huono normaalien kasvovesien kanssa, niinpä laitoinkin tämän suihkepulloon ja tämähän on aivan ihana! Tästä on tullut heittämällä lempparikasvosuihkeeni.

Kasvovedestä löytyy esimerkiksi tyrniöljyä, aloe veraa sekä greipin- ja piparmintun eteerisiä öljyjä. Minähän en yleisesti ottaen tykkää mistään mihin on lisätty viilentäviä ainesosia, koen ne ärsyttävinä omalle iholleni, mutta tähän piparminttua on lisätty juuri niin vähän että sen tuskin huomaa ja viilentävää vaikutusta en ole huomannut ollenkaan. Ehdottomana plussana tulee myös tuotteen kohtuullinen hinta!


Kaikki nämä tuotteet ovat ihanan erilaisia ja kaikista olen tykännyt paljon, Weledan suihkuvoidekin on pidettävä mielessä tulevaa talvea varten. Hah, kesä on puolessa ja täällä sitä talveen jo valmistaudutaan!Ihanaa uutta viikkoa muruset💓
*pr-näyte

6 kommenttia:

 1. Joikin tuotteisiin pitäisi tutustua paremmin, kun niitä saa myös Suomesta. Mulla on tainnut olla ainoastaan yksi tuote, joka oli porkkanavoide. Se teki ihosta aika keltaisen, ja tarkoitus on siis syventää ihon rusketusta, mutta näytin vaan aika hassun väriseltä :D

  VastaaPoista
 2. Vihdoin matisilta misellivesi, niiden hoitovesihän on aivan ihana.

  VastaaPoista
 3. Weledan sitruunaöljy on oma lemppari ja Joikilta löytyy jo useampikin lemppari tuote ja tietty tuoksukynttilät myöskin.

  Aurinkoista torstaita Nanna <3

  VastaaPoista