lauantai 2. kesäkuuta 2018

Wake Up And Glow - hohda kesän läpi L'Orealilla

Heii ja kaunista kesäpäivää!Siis apua miten nyt kaiken kiiltävän rakastavaa hemmotellaan! Niin se vaan toi Lorealkin markkinoille oman variaationsa hohtavista kesätuotteista ja kuulkaa, kyllä nyt kimmeltää!


Wake Up And Glow-kokoelmaan kuuluu niin puuterisia, voidemaisia kuin nestemäisiäkin tuotteita.

Bonjous Nudista Awakening Skin Tint* kuuluu kokoelman voidemaisiin ja kyseessä onkin ihanalta tuoksuva, kevyt BB-voide. Saatavilla on kaksi sävyvaihtoehtoa, Light ja Medium. Tämä BB-voide on otollinen niille jotka tykkäävät todella kevyistä kasvotuotteista, olen usen kasvoilta niin punainen ettei tämän peittokyky sille riitä. Tuotteesta mainitaankin että se on lähinnä ns. sävyttävä kasvovoide, tämän on siis tarkoitus kosteuttaa ja heleyttää ihoa. Plussaa ehdottomasti siitä että tässä Light tarkoittaa LIGHT, sävynsä puolesta tämä siis kävisi minullekin. Luonnollisesti miinusta siitä ettei kokoelmassa ole tummempia sävyjä.

Ja ne nestemäiset tuotteet.. Tälläisiin minulla on heikkous. Kookosöljyä sisältävät Glow Mon Amour Highlighting Dopsit* ovat siis lähes vesimäiset korostustipat jotka tulevat kahdessa eri sävyssä, Ivory Glow ja Coral Glow. Ivory Glow on lähinnä shampanjainen ja Coral Glow lämpimän pronssinen, hohto näissä on lähes metallinhohtoinen. Korostustipat on helppo joko sekoittaa hoito- ja pohjatuotteiden sekaan tai taputella esimerkiksi meikkivoiteen päälle.


Puuteriset tuotteet ovat monille ne helpoimmat ja kyllä, meitä siunattiin niilläkin.

La Vie En Glow Highlighting Palette sävyssä Cool Glow* on neljä sävyä sisältävä korostuspaletti. Cool Glow on ystävällisempi vaaleammalle iholle, tosin tummemmalla iholla näillä saisi aikaan kunnon näkyvän hohdon! Napit ovat kiinteitä mutta eivät kovia ja näillä saa aikaan hillittyä hohtoa tai kerrostamalla kunnon loistetta. Ainoastaan paletin ensimmäinen sinertävä sävy on minulle vieraampi, kaikki muut ovatkin jo päässeet käyttöön!

Life's A Peach* poskipuna on IHANA. Minähän en ole oikeastaan koskaan välittänyt poskipunista, koen etten halua lisätä kasvoilleni poskipunaa kun olen tuskalla saanut punoituksen peitettyä MUTTA! Olen pikkuhiljaa lämmennyt poskipunissa nimenomaan oranssin ja persikan sävyille ja kappas vaan, sellainen kuuluu tähänkin kokoelmaan. Koostumukseltaan satiininen, tuoksultaan makean persikkainen poskipuna on helppo levittää eikä övereitä tule vahingossa. Poskipunasta löytyy persikka- ja kookosöljyä sekä mangovoita.

Back To Bronze Matte Bronzer* onkin kokoelman viimeinen esiteltävä tuote ja nimensäkin mukaan mattainen aurinkopuuteri. Ensin ajattelin että tämä on minulle liian tumma mutta tämä häivyttyy niin helposti eikä tarraa ihoon joten ollaankin tultu hyvin toimeen. Tähänkin on lisätty tuoksu mutta en nyt saa kiinni miltä tämä tuoksuu, joka tapauksessa tämä tuoksuu aivan aurinkolomalle! Tästä tuotteesta löytyy muun muassa mango- ja kaakaovoita sekä kookosöljyä. Poskipunassa ja aurinkopuuterissa on muuten kaksi "kerrosta", toisesta kerroksesta löytyy peili ja kapea sivellin.


Ehdinkin jo aiemmin sanoa että olen odottanut näitä kesäkokoelmia innolla ja ah, ei se pettänyt tämäkään! Wake Up And Glow-kokoelmassa on monipuolisesti kasvotuotteita ja näillä saa aikaan aivan varmasti kunnon kesälookin. Omiksi lemppareiksi on kehkeytyneet hohtotipat, korostuspaletti sekä aurinkopuuteri.

Jäikö joku näistä tuotteista kiinnostamaan sinua?Ihanaa päivää ihanat💓

*pr-näyte

4 kommenttia:

  1. L' Orealin Glow-tuotteet on olleet ihania ja usein mun suosikkeja, vaikka käytän aika vähän markettimeikkejä. Muistelen että aiemminkin juuri hohdejutuista on löytynyt niitä omia lemppareita ja nääkin näyttää kivoilta. :)

    VastaaPoista
  2. Mua kiinnostaa tuo sävyttävä päivävoide/BB-voide kun itsehän rakastan kevyitä pohjia :D Kuultoa kesään pitääkin olla ^_^

    VastaaPoista