lauantai 2. kesäkuuta 2018

Kesän kaunein hajuvesi

Heii!Tiedättekö, ensimmäisen kerran kun näin tämän pullon ajattelin että tämä kävisi ainakin ulkomuotonsa mukaan täydellisesti esimerkiksi kesämorsiamelle. Pullo on niin hempeä ja herkkä, ihanaa!

Tämän päivän esittelyssä on siis Boucheronin uusin naisten kukkaistuoksu, Quatre En Rose*.


Tuoksu on pakattu kauniiseen, mutta suht raskaaseen mattalasipulloon, joka on koristeltu kultaisin ja valkoisin yksityiskohdin. Tämän tuoksun korkki toimii samalla tavalla kuin merkin aiemmassakin naisten tuoksussa, kiertämällä alas. Minusta nämä tälläiset korkit ovat hauska ja kaunis yksityiskohda. Tässä on pullo jonka jättää mielellään ihasteltavaksi näkyville.

Oletteko huomanneet miten tuoksut vaikuttavat tunnetilaan ja oloon? Tunnetilana kuvattuna tämä tuoksu olisi huolettomuus, herkkyys ja itsenäisyys.Tuoksunuottien mukaan tuoksun avaa davana kasvi, mustaherukka ja mandariini. Sydän aukeaa ruusulla, jasmiinilla ja persikan kukalla. Pohjanuotteina toimii patsuli, vetiver ja myski. Jasmiini ja patsuli tulivat minulle vähän yllätyksenä - varsinkin patsuli on usein niin voimakkaana mukana että sen huomaisi ensimmäisenä. Ihmisen nenä toimii muutenkin hassusti, joskus tuntuu että tuoksuissa haistaa sellaisiakin nuotteja joita siinä ei edes ole.

Ensituoksuttelulla tämä tuoksu tuntui hempeältä, haistoin selvimmin ruusun, taustalla hieman tuntuvan pehmeän kirpeän mandariinin ja pohjalla leijuvan myskin. Tuoksunuottien kokonaisuus antaa tuoksulle selkeästi selkärankaa, mutta ei mitenkään yltiövoimakkaassa muodossa. Tämä olisi helppo juhlatuoksu - tuoksu ei täyttäisi tilaa mutta tulisi huomatuksi keskustelutilanteissa.


Nyt Boucheronia hetken seuranneena voin sanoa, että merkki osaa erilaiset tuoksut. Monet merkit ovat uskollisia hyvin samantyylisille tuoksuille, mutta Boucheron osaa luoda erilaisia, erilaisiin tilanteisiin ja eri tyyppisille ihmisille sopivia tuoksuja. Pulloja ei enää tarvitsekaan kehua, niiden suunnittelu on yksi merkin vahvimmista puolista!

Boucheronia myy muun muassa Sokos ja Bangerhead.


Mitä kesätuoksuja siellä ruudun toisella puolella on kaivettu esille?Ihanaa päivää ihanat💓

*pr-näyte 

2 kommenttia:

  1. Tämä on todella ihana tuoksu ja muutenkin Boucheronilla on erityinen paikka sydämessäni. Place Vendôme on ollut suosikkituoksujani jo vuosia. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boucheron on mulle merkkinä vielä aika vieras mutta vähintäänkin mielenkiintonen :)

      Poista