torstai 17. toukokuuta 2018

Zadig&Voltaire Just Rock!

Heii!Ah niin se kesä vaan tulla jolkottaa ja päivät on jo pidentyneet. Joko olette pistäneet merkille miten myöhään on taas valoisaa? Talvi ja säkkipimeys tuntui tänä vuonna todella pitkälle.

Mutta kurkataanpa auringon kunniaksi Zadig&Voltairen suht uuteen tuoksuun nimittäin Just Rock!* EDP:hen.


Tuntuu että vastahan Zadig&Voltaire toi markkinoille This Is Her!-tuoksun ja nyt jo putkahtikin Just Rock!. Mitä pulloon tulee, on merkki pysytellyt samoilla linjoilla. This Is Her!-tuoksussa pullo oli sileää hieman läpikuultavaa valkoista lasia mutta Just Rock!-tuoksun kohdalla merkki on mennyt hieman särmikkäämpään valkoiseen mattalasiin. Täytyy myöntää, jo pullo itsessään on kaunis kultaisine yksityiskohtineen.

Ensimmäinen ajatus Just Rock!-tuoksusta on että se on edeltäjäänsä vielä makeampi. Haistan samankaltaisuutta mutta ensimmäisenä nenääni hyppää pohjatuoksun päällä leijuvat valkoiset kukat enkä ollutkaan yllättynyt huomatessani että tässä tuoksussa on mukana valkoista jasmiinia.

"It's an electrifying fragrance for the elegant rebel woman, playing with the white lights of powerful patchouli wrapped in spicy incense while the sweetness of black vanilla and white jasmine give her her heart. Floral and wooden notes create a powerful addiction, both provocative and alluring."


Just Rock! on woody floriental tyylinen gourmand-tuoksu. Mietin pitkään miten selventäisin tuota tuoksukuvausta mutta kai se on helpoin avata niin että tuoksusta löytyy puu-, kukkais- ja orientaalisia nuotteja. Olin aika hämmentynyt miten vähän tästä tuoksusta ylipäätänsä löytyi informaatiota mistään.

Aivan niin kuin edeltäjässään, on tässä samanlainen makean maitomainen pohja voimakkaalla vaniljalla. Tutun pohjan jälkeen tämä alkaakin syventyä mutta myös muuttua entistä makeammaksi. Tuoksusta löytyy patsulia, suitsukemaisia tuoksunuotteja, jasmiinia sekä tuberosea. Itselleni kaikista selvimmin tuoksuu ympäripyöreä vanilja, jasmiinihuippu ja taustalla väijyvä patsuli. Koska tämä on EDP on tuoksu pidempikestoinen eikä tätä tarvitse suihkutella kovinkaan avokätisesti


Kyseessä on kaiken kaikkiaan voimakkaampi tuoksu joka ottaa oman paikkansa missä tahansa tilanteessa. Tämä tuoksu sopii niille jotka haluavat erottua sekä myös todella makeiden mutta ei karkkituoksujen tuoksujen ystävälle.

Jos tämä tuoksu kuulostaa omalta on Zadig&Voltaire myynnissä muun muassa Sokoksilla ja useammassa verkkokaupassa.

Minkälainen kesätuoksun määritelmä on teille?
Ihanaa viikonloppua muruset💓

*pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Kesätuoksussa haen aina keveyttä, raikkautta ja kukkien tuoksua :). Makeat tai tummat tuoksut eivät ole kesäisin makuuni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika usein tuoksujen kesäuutuuksissa tuleekin just noita kevyempiä tuoksuja :)

      Poista