maanantai 21. toukokuuta 2018

Täältä tulee Urtekramin uutuudet!

Heii!Urtekram on merkkinä itseäni miellyttävä - hinnat ovat järkevät ja tuotteita on saatavilla todella monipuolisesti. Merkki on myös hivuttautunut apteekkiin ainakin yhdellä tuotesarjallaan eikä se siltikään näy hintalapussa.

Tällä kertaa Urtekram lanseerasi kauniin violetin laventelisarjan. Laventeli tuoksuna on ajatuksia jakava, enkä itsekään sitä hirveästi suosi, mutta huomatessani laventelin vaikutuksen omiin yöuniini viime vuonna olen alkanut sietää sitä enemmän.

Sarjaan kuuluu ilmeisesti kahdeksan tuotetta ja tässä minulla on neljä joten kurkataanpa niihin!


Suihkugeeli* ja Käsisaippua* eivät ole toisistaan kovinkaan erilaiset tuotteet. Kokisin molempien pesutehon keskimääräistä hellemmäksi (joka on tietenkin plussa meille kuivaihoisille) ja tuoksun yrttisen laventeliseksi aivan niin kuin koko tuotesarjassa. Molemmat vaahtoavat pehmeästi ja ovat yllättävän riittoisia, tuoksu näissä pysyy lähinnä pesun ajan ja jo huuhtelun jälkeen se haalistuu iholla.

Mikä tekee näistä mielenkiintoisen pesutuotteina on ainesosalista. Sieltä löytyy toki eteerisiä öljyjä ja uutteita mutta myös maitohappobakteereita, e-vitamiinia sekä aloe veraa.  Kyse on siis ihoa pesun ohella hoitavista tuotteista.


Laventeli ihoöljy* oli minulle ehkä porukan miellyttävin tuttavuus. Tästä kellertävästä öljystä löytyy muun muassa oliivi- ja manteliöljyä sekä tottakai eteerisiäöljyjä, yllätyksenä tuli tuotteeseen lisätty koentsyymi Q10. Koentsyymi Q10 toimii antioksidanttina eli voi esimerkiksi hidastaa vapaiden radikalien aiheuttamaa ikääntymistä. Öljy on koostumukseltaan ohutta ja yllättävänkin sukkelasti ihoon imeytyvää, tuoksu tässä on tämän ryhmän kestävin. Isot plussat pumpusta, tälläinen pieniä määriä kerrallaan öljyä luovuttava pumppu pitäisi olla jokaisessa öljypullossa!

Laventeli Käsivoide* taisi olla minulle ensimmäinen käsivoidetuttavuus Urtekramilta. Koostumus tässä on keskiluokkaa paksuudeltaan ja tuoksu tutun yrttinen. Tämä imeytyy ihoon todella hyvin mutta jättää pienen tahmaamattoman tuotetunnun, itse tykkään tästä piirteestä mutta kaikki eivät siitä niin välitä. Tuoksu pehmenee reippaasti ensimmäisen puolen tunnin aikana ja tunnin jälkeen sitä ei oikeastaan edes haista. Ainesosalistaa kurkatessani sieltä löytyy läjä ihoa helliviä aineosia - sheavoita, manteliöljyä, hyaluronihappoa sekä pesutuotteiden tapaan maitohappobakteereita. Koostumukseltaan tämä on yksi uusista lemppareistani mitä tulee käsituotteisiin!


Vaikka laventelintuoksu voi olla jopa hankalakin, varsinkin herkkänenäisille, tykkään näistä itse iltakäytössä. Iltasuihkussa suihkun ajan laventelin tuoksuttelu rauhoittaa, suihkun jälkeen olen hieronut sääriin öljyn ja viimeisenä ennen valojen sammuttamista olen sivellyt käsivoiteen käsiin. Näin toimien tuoksu ei ole ollut liian ylivoimainen mutta sillä on silti ollut itseeni tyynnyttävä vaikutus

Joko te olette bonganneet näitä jostain? Siedättekö yrttisiä tuoksuja tai käytättekö aromaterapiaa?
Ihanaa päivää muruset💓


*pr-näyte

2 kommenttia: