torstai 17. toukokuuta 2018

Madaran Pihlaja Drops Glow Booster

Heii!Tiedättekö, tämä postaus on seisonut luonnoksissa vaikka kuinka kauan enkä todellakaan tiedä miksi. Tästä on tullut viime kuukausina minulle yksi lemppareista, en tiedä mikä tästä tekee niin mieluisan mutta sitä se on. Nyt voisinkin vähän kertoa teille tästä :)


Madaran Pihlaja Drops Glow Booster*-öljyseerumi on nimenomaan sitä, öljyinen seerumi. Alussa minun oli jotenkin vaikea ymmärtää tätä koska yleensä yhdistän seerumin ohueksi ja nopeasti imeytyväksi tuotteeksi. Tässä kyseessä on kuitenkin keskitäyteläinen öljy jota annostellaan tipoittain ja joka tottakai voi jäädä ihon pinnalle pyörimään jos annostelu ei ole oikea.

Glow Booster on vitamiinipitoinen ja ihon kosteustasapainoa parantava. Tähän oranssiin pirtsakan tuoksuiseen öljyyn on lisätty muun muassa E-vitamiinia sekä provitamiini A:ta uudistamaan ja suojaamaan ihoa, tuotteesta löytyvä gamma linoleenihappo lievittää ihoärsytyksiä. Tykkään siitä että tämä tuote soveltuu myös herkkäihoisille, olen pystynyt siis itsekin käyttämään tätä myös silloin kun iho on rohtunut.


Mitä käyttötapaan tulee, olen joko hieronut tätä muutaman tipan kostealle iholle tai sekoittanut kevyen seerumin sekaan tuomaan lisähoitavuutta. Itselleni mieluisin vaikutus tätä käyttäessä on ollut samettisen tuntuinen iho ja vaikka kyse onkin öljystä, ei tämä ole koskaan tukkinut ihoani, ei edes nyt kuumilla ilmoilla.

Öljyseerumin hinta on alle 30e mikä ei ole edes omaan makuuni paha ottaen huomioon miten riittoisaa tämä on, minulla on ollut tämä sama pullo käytössä jo kuukausia enkä ole edes puolessa välissä. Madaran saatavuus on hyvä ja sitä saa esimerkiksi Sokoksilta, Jolie:lta tai Ruohonjuuresta.

Mikä on teille seerumin hinnassa kipuraja? Mihin olette valmiita laittamaan eniten rahaa?
Ihanaa päivää muruset💓
*pr-näyte

6 kommenttia:

 1. Mun lemppari seerumi maksaa 150€ eli kait se on kipuraja. Mutta en todellakaan olisi aina valmis maksamaan tuollaista summaa. Jos ei lemppariani oteta lukuun, niin kipuraja menee ehkä n. 80€ kohdalla seerumissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun kävin miettimään,arvelisin et kipuraja on mulla jossain 80e tietämillä. Tosin,nykyään aika monen esim. seerumin hinta hyppää tonne :D

   Poista
 2. Tää on aivan ihana tuote! Seerumeista voin maksaa suhteellisen paljon, sillä ne on yleensä hyvin riittoisia, kuten esimerkiksi tämäkin :) Kasvovoiteet taas on sellasia, mistä en millään haluaisi maksaa kovinkaan paljon, sillä ne kuluu kuitenkin todella nopeasti. Ja jotenkin tykkään ehkä muutenkin mieluummin panostaa rahallisesti seerumeihin, kun hyviä voiteita löytyy myös tosi edullisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä haluun panostaa vähiten ehkä puhdistustuotteisiin mut niitä löytyy kyllä halvemmallakin :)

   Poista
 3. Oohh tää kuulostaa ihanalta, täytyy hankkia kokeiluun seuraavaksi :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ollut kiva tuttavuus,joillekin tosin voi olla liian raskas kesäks :)

   Poista