sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Löytyikö vihdoin HG-meikkivoide?

Heii ja ihanaa viikonalkua!Tänään halusin ehdottomasti näyttää teille aika uuden tuttavuuden itselleni meikkivoiteiden rintamalla. Meikkivoide oli itseasiassa minulle täysin tuntematon kunnes Maitta höpötteli siitä jokunen tovi sitten.


Clarinsin Everlasting Foundation+* on suunniteltu olemaan kestävä ja peittävä. Peittävyys tarkoittaa usein myös tuhdimpaa koostumusta mutta tässä koostumus on ohutta ja helposti levittyvää - tämän luvataan kuitenkin peittävän niin pigmenttimuutokset, punoitukset kuin näppylätkin. Meikkivoiteeseen on myös upotettu jos jonkinlaista teknologiaa, sen sanotaan esimerkiksi suojaavan ihoa vapailta radikaaleilta ja saasteilta plus tästähän löytyy SPF15. Aurinkosuoja saisi olla mielestäni korkeampi mutta onhan tuo nyt jo hyvä alku!

Sävymaailma on selektiivisen/semiselektiivisen merkin tapaan rajallinen, itselläni on tästä vaalein 103 Ivory joka on sävyltään aika neutraali mutta tottakai itselleni hieman liian tumma. Kiitos siis valkoiset meikkivoiteet olen saanut tätä vaalennettua itselleni sopivammaksi. Ja herkkänenäisille tiedoksi, tämä meikkivoide ei ole hajusteeton.


Nyt sitten niihin piirteisiin jonka takia tähän itse ihastuin. Rakastan kunnon peittävyyttä koska olen aina punakka ja ihoni reagoi voimakkaasti lämpötilanvaihteluihin, tällä saa hyvin piiloon viimeistään kerrostamalla niin punottavat posket kuin ärsyttävät näpytkin. Mattameikkivoiteissa minua ärsyttää se että ne näyttävät nopeasti kuivilta ja maskimaisilta, ihanana yllätyksenä itselleni tämän kanssa tuli että tämä on kevyesti valoa heijastava - itse lisään yleensä hohtotippoja meikkivoiteisiini juuri siitä syystä ettei meikkipohjani näyttäisi niin "kuivakalta". Ohut mutta peittävä koostumus saa myös aikaan sen että tämä on todella riittoisaa, kerran panostus siis vie pitkälle.

Jos vertaisin tätä Estee Lauderin Double Weariin on tämä helpompi levittää, tämä ei tarraa kokonaisvaltaisesti ihoon eikä tämä ole aivan niin kuivan tuntuinen iholla. Olenkin ihastunut tähän juuri sen takia että omalla ihollani tämä on kuin paranneltu versio Double Wearista - tätä voi kerrostaa helposti ja tätä voi korjailla myös jälkeenpäin ilman että meikkivoide rullautuu rumasti iholla. Laskisin tämän meikkivoiteen kuitenkin tosiaan enemmän mattameikkivoiteisiin, kuiviin kohtiin tämä voi napata kiinni. Jos ihosi on yhtään kuivempi tai pintakuiva, suosittelisin joko kosteuttavaa pohjustajaa tai päivävoidetta meikkivoiteen alle.


Semiselektiivisen merkin tapaan hinnat ovat markettikosmetiikkaa kalliimmat mutta eivät mielestäni järjettömät. Hinta on esimerkiksi Bangerheadilla normaalisti 41,5e.

Voin myöntää että olen tarttunut tähän meikkivoiteeseen lähes joka kerta meikatessani lähiaikoina, odotan innolla kesää että pääsen testaamaan tämän kestävyyttä paremmin!

Mikä on teidän Holy Grail-meikkivoiteenne? Oletteko kokeilleet tätä?Ihanaa vappua muruset, olkaahan nätisti!💓

*pr-näyte

4 kommenttia:

 1. Käytän itse etupäässä markettimeikkejä ja suosikkini meikkivoiteista on Rimmelin Lasting Finish Foundation. Semiselektiiviseltä puolelta suosikkini on Artdecon Nude Foundation, joka maksaa noin 40 euroa.
  Clarinsin Everlasting Foundation kuulostaa aika upealta. Olen miettinyt ostavani jossain vaiheessa Estee Lauderin Double Wearin tai Chanelin Perfection Lumiere Velvetin, koska olen kuullut niistä paljon ylistystä, mutta Clarinskin vaikuttaa todella kiinnostavalta. Nyt tuli ihan runsauden pula;)
  Iloista vappua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta onpahan vaihtoehtoja :p Tää Clarins on ainakin helpompi levitettävä Double Weariin verrattaessa kun ei tarvitse levittää meikkivoidetta osissa nopean kuivumisen/tarraamisen takia. Mun on pitänyt kokeilla tuota Rimmeliä jo vaikka kuinka kauan!

   Poista
 2. Tää meikkivoide on mulle jotenkin liian "tuhti" ja peittävä, mutta rakastan everlasting cushionis, sillä saa halutessaan hivenen kuultavamman jäljen.

  VastaaPoista