tiistai 3. huhtikuuta 2018

Etsitkö lahjaa niin teinistä vaariin? +alennuskoodi!

Heii!Aloitetaanko tämä viikko pääsiäisen jälkeen vähän eri tavalla?

Kirjoittelen tänne silloin tällöin sykähdyttävistä, merkittävistä tai itselleni oleellisista asioista myös kosmetiikan ulkopuolelta ja tänään olisi taas aika kirjoittaa jostain sellaisesta.

Saanen esitellä, Aarni Wood.


Aarni Wood on pieni yritys joka on saanut alkunsa kolmesta kaveruksesta. Yrityksen tarina on jotenkin sympaattinen, kaverukset tunsivat toisensa nimittäin jo teini-ikäisinä mutta ajautuvat takaisin yhteen myöhemmin ja tajusivat kaikki olevansa kiinnostuneita yrittäjyydestä. Aivan kuin vahingossa tapahtui myös oivallus suomalaisen puun arvostukseen ja siitä pikku hiljaa idea alkoi muotoutua.


Itse asuttuani useita vuosia ulkomailla olen jälkeenpäin oppinut arvostamaan suomalaisuutta ja suomalaisia asioita - sillä itselleni ajatus lämpimän ja tunteikkaan puun käyttämiseen kellojen rakennusmateriaalina on aivan ihana!


Ajatus kellojen rakentamisesta lähti ensimmäisenä mutta nyt jo verkkosivuja katselemalla huomaa että ajatustyö on rönsyillyt puun suhteen myös aurinkolaseihin. Tulisihan puusta upeita pokia silmälaseihinkin!

Kaikki kelloissa käytetty puu ei ole kotimaista mutta kun se on, yritys tuntee puun alkuperän paikkakunnan tarkkuudella. Ulkomaalaisen puun ollessa kyseessä, ei yritys koskaan käytä uhanalaisia puulajeja. Nyt kävikin mietityttämään, mistähän tarkalleen minun kelloni suomalainen puu on peräisin?


Katseltuani sivuston kelloja päädyin Vega Saarniin* - ruusukultainen tausta yhdistettynä vaaleaan saarniin on aivan upean näköinen. Yllätin itseasiassa itsenikin valitessa vaalean puun mutta kun tätä tarkkaan tarkastelee on syy siihen aika selvä - rannekkeessa näkyy puun huikea vivahteikkuus ja eläväisyys.

Kauneuden lisäksi yksi ehdoton plussa puoli puisessa kellossa on sen käyttömukavuus, puu on kevyt, lämmin ihoa vasten ja vaivattoman tuntuinen ranteessa varsinkin jos on tottunut teräskelloihin. Ja jos mietitte itse kellokoneistoa, on kellossa sveitsiläinen ETA-koneisto ja paristonvaihtoakaan ei tarvitse miettiä hetkeen - se voi kestää parhaimmillaan kymmenisenkin vuotta.


Kellon mukana tulee kaunis säilytyslaatikko sekä myös jatkopalanen jos ranneke ei olekaan tarpeaksi pitkä. Itsellänihän kävi juuri niin ettei ranneke ylettänyt kiinni ja kipittelinkin ennen kunnon kokeilua kultasepänliikkeeseen. Ja tässä tuleekin erikoisuuden "miinuspuoli" - kokemattomampi kultaseppä ei suostunut lisäämään lisäpalasta rannekkeeseen sen pelossa että ranneke murtuisi kovempien otteiden alla. Meninkin toiseen liikkeeseen enemmän kokemusta omaavan työntekijän pakeille ja häneltä se onnistui minuutissa. Ei siis kannata säikähtää jos joku käännyttää sinut pois! Sama on itseasiassa käynyt minulle itselleni myös lahjaksi saamani Armanin kellon kanssa patterienvaihdon yhteydessä joten harvinaista tälläinen ei ole.

Kellolla on 30 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus sekä vuoden takuu.


Mutta niin kuin teille alussa lupailinkin, olisi minulla teille alennuskoodi. Puinen kello tai mikä ettei vaikka aurinkolasitkin ovat ihanan persoonallinen lahja tai toki hemmottelua itsellekin!

Koodilla "kultainenkynsilakka15" saa 15% pois kaikista Aarnin tuotteista heidän verkkosivuiltaan tämän kuun loppuun asti.


Viehättääkö tälläiset erikoisemmat tuotteet teitä? Mikä valikoiman tuotteista pistää teidän silmäänne?Ihanaa uutta viikkoa muruset💓
*pr-näyte 

10 kommenttia:

 1. Viehättää. Ihana kello ja puu luo aina luonnonmateriaalina lämpimän fiiliksen. Tykkään tällaisesta paljon enemmän kuin näistä ns. Korsin yms. korukelloista. Tää on todella paljon uniikimpi ja kauniimpi katsella.<3

  VastaaPoista
 2. Onpa tosiaan ihana lahjaidea, sillä puista kelloa ei varmasti löydy ihan jokaiselta! Täytyy ehdottomasti pitää tämä mielessä, sillä tuollainen olisi varmasti ainakin miehen mieleen :) Valitsemasi kello on tosi upea!

  VastaaPoista
 3. Viehättää kovasti, nää on tosi kauniita ja jotenkin uniikkeja 😊

  VastaaPoista
 4. Upea kello, mun silmää viehättää kovasti!

  VastaaPoista