keskiviikko 11. huhtikuuta 2018

EKOPHARMA: Tyrni- ja Herukkatuotteet ihon ravitsemiseen

Heii!Kirjoitinkin tuossa jonkin aika sitten muutamasta EKOPHARMAN puhdistustuotteesta ja nyt ajattelin vielä kirjoitella muutamasta merkin hoitotuotteesta. On ollut kiva kokeilla tämän suomalaisen merkin tuotteita ja kaikenkaikkiaan olenkin saanut positiivisen kuvan näistä! Ja voisin vielä mainita: EKOPHARMA:n tuotteethan ovat pupumerkillisiä ja vegaaneja.


Tyrni Anti-Age Q10 Kasvoöljy* kuuluu niihin tuotteisiin jotka ovat täyteläisen ravitsevia. Minulla meni useampi kokeilukerta siihen että annostelin öljyä aiiiiivan liikaa eikä se tahtonut enää edes imeytyä.

Kasvoöljystä löytyy muun muassa tyrninsiemenöljyä, viinirypälesiemenöljyä, koentsyymi Q10:ntä sekä e-vitamiinia. Öljy on ravitseva, uudistava ja ihoa pehmentävä. Atooppisen ihon omaaville tämä on aivan loistava oli sitten ikää minkä verran tahansa, atooppinen iho nimittäin kaipaa aina lisää rasvahappoja! Öljyssä on mieto, siihen lisätty tuoksu appelsiininkuoriöljystä.

Olen itse kokeillut käyttää tätä monella eri tavalla - voiteen seassa, voiteen päällä ja kostealle iholle levitettynä ennen muita hoitotuotteita. Viimaisimmilla ilmoilla tykkäsin käyttää tätä kaikkien hoitotuotteiden alla, iho tuntui aamulla samettiselta ja se tuntui ärtyvän vähemmän kiukkuisista ilmoista.


Herukka Sensitive Hoitoseerumi* onkin sitten jo erilainen tuote. Kyseessä on herkälle- tai couperosa iholle tarkoitettu seerumi joka tyynnyttää helposti reagoivaa ihoa. Seerumi on sameahkoa ja nopeasti ihoon humahtavaa, tässä on tapaus joka helpottaa ihon kiristämistä jo välittömästi ennen muita hoitotuotteita!

Seerumiin on laitettu esimerkiksi C-vitamiinia vahvistamaan ihoa, antioksidantteja suojaamaan ja B3-vitamiinia muun muassa vaalentamaan pigmenttimuutoksia. Itse koin tämän ärtyneellekin iholle (pahimmillaan voimakkaasti rohtuneelle) sopivaksi ja itselläni tämä tasoitti punoitustakin iltasuihkun jälkeen.

Hoitoseerumi on hajusteeton mutta se ei tarkoita tuoksuttomuutta, seerumissa on nimittäin mieto havaittavissa oleva tuoksu joka on luultavasti peräisin raaka-aineista.


Huomasin näiden kahden tuotteen myös toimivan hyvin toisiinsa sekoitettuna! Öljytippojen määrää säätelemällä pystyy samalla myös säätelemään miten hoitava coctail on. Joko te muuten olette vaihtaneet kevät tuotteisiin ihonhoidossa?


EKOPHARMA:sta löydät enemmän informaatiota täältä ja tuotteita voit ostaa esimerkiksi täältä.


Ihanaa päivää💓


*pr-näyte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti