tiistai 24. huhtikuuta 2018

Avon Mark. Liquid Lip Lacquer Matte Dare To Be Bare

Heii!Tänään tulen piipahtamaan vain nopeasti ja näyttämään teille Avonin nestemäisen huulipunan sävyssä Dare To Be Bare*.

Osa teistä varmaan huomasikin että pidin hiljaiseloa koko viime viikon ja tämänkin viikon tähän asti, olen nimittäin ollut melkein kaksi viikkoa nyt sairaana ja ajoipa tämä minut sairaalaan osastolle asti. Hiljaisuus siis luultavasti vielä jonkin aikaa jatkuu mutta olette ehdottomasti mielessäni <3

Mutta jos hypätään hetkeksi tämän päivän huulituotteeseen?


Pääsin nimittäin kokeilemaan Avonin Mark.-sarjan nestemäistä huulipunaa ja mitä mattahuulipuniin tulee, on tässä miellyttävä, ei huulia raastava koostumus. Huulipuna on todella pigmenttinen ja helposti levittyvä, missään vaiheessa itselläni huulipuna ei kuivunut täysin mataksi mutta kuitenkin satiiniseksi ja näin ollen pysyi hienosti paikallaankin. Mietin että näinköhän ohuemmalla kerroksella tämä kuivuisikin täysin mattaiseksi?

Tuoksu tässä varmasti jakaa mielipiteitä, on se nimittäin todella imelä ja suht voimakas - jostain syystä se tuo mieleeni drinkin! :D Mitä kestävyyteen tulee, tarttui tämä itselläni ainakin lasien reunoihin ja haarukoihin syödessä, runsas pigmentti tosin takaa sen ettei huulipuna häviä totaalisesti vaan kuluukin lähinnä huulien sisäpinnoilta.


Dare To Be Bare itsessään sävynä ei ole ominta minua. Kyseessä on ruskea nudesävy joka jostain syystä omilla huulillani taittaa lähes kelmeäksi. Toisaalta, minun on muutenkin vaikea löytää itselleni luonnollista nudesävyä koska olen niin kalpea!

Mistä teille on löytynyt parhaat nudesävyt?Taidan kellahtaa nyt takaisen sohvan syvyyksiin mutta ihanaa päivää sinne ruudun toiselle puolelle <3
*pr-näyte

8 kommenttia:

 1. Jotenkin todella uniikki ja upea sävy. Sellainen lämmin tiili.

  VastaaPoista
 2. Tuo sävy on nätti mutta itselläkin liian kellertävä/lämmin. Paranemisia, rentoudu ja parantele... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli sama sit sielläkin :) Kovasti täällä yritetään mut meinaa jo turhauttaa kun mihinkään ei pysty :(

   Poista
 3. Tän väriset punat on mun mielestä ihania, mutta mullekkaan ne ei sovi yhtään :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin joskus tuntuu et itelle ei käy oikeen minkäänväriset huulipunat :D

   Poista
 4. Nämä Avonit ovat kyllä tosi pigmenttisiä, ja ihan yksi sipaus riittää. Mä käytän yleensä persikkaan taittavia nudeja, jotka eivät mene liian ruskean puolelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla sais ehkä olla enemmän vähän vanhan roosan sävynen mut ne menee yleensä sit liian tummiks :)

   Poista