sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Kauneinta pitkään aikaan - Doll Face

Heii!


Tiedättekö sen tunteen kun törmäätte johonkin esteettisesti todella miellyttävään tuotesarjaan? Sellaisia tulee silloin tällöin vastaan ja niin kävi aivan lähiaikoinakin, sinä hetkenä kun iskin silmäni Doll Face-nimiseen merkkiin. Näitä haluaisi pitää esillä kokoajan!

Ulkokuori on merkillä upea mutta kurkataanko purkkien sisäpuolellekin?


Triple-Action Under Eye Serum* on jo tuotteena sellainen johon iskin silmäni heti. Silmänympärysihoni on kuiva ja herkkä atooppiselle ihottumalle, tykkään siis kerrostaa sille tuotteita jotka tuovat lisäkosteutta ja suojaa.

Silmänympärysseerumi on pakattu pieneen lasipulloon jossa on ilokseni pumppu. Pumppu on hieman liian jämäkkä mutta kärsivällisyydellä sillä saa annosteltua seerumia myös tarpeaksi vähän. Seerumi lupailee silmänympärysihon silottamista, turvotuksen laskemista, tummien silmänalusten vähenemistä sekä kollageenin stimuloimista.

Tuoksuton sy-ihon seerumi on ohuen emulsiomaista ja riittoisaa, jo pieni määrä riittää pitkälle. Olen levittänyt tätä huoletta niin silmien alle kuin liikkuvalle luomellekin ilman minkäänlaista oirehdintaa. Ja nyt päästäänkin siihen itseni yllättäneeseen piirteeseen, tämä nimittäin riittäisi kesällä varmasti jo näinkin! Levityksen jälkeen sy-alue tuntuu nahkealta ja joustavan kosteutetulta, tämä ei häviäkään täysin välittömästi niin kuin odotin.


Pore Perfecting Mineral Mask* hyppääkin sitten ihan eri päätyyn mitä tulee ihonhoidollisiin vaikutuksiin, kyseessä on nimittäin ihoa puhdistava ja kuoriva naamio. Tiedättekö, erilaiset puhdistavat naamiot ovat minulle tuttuja mutta nämä myös hapoilla kuorivat ovat vieraampia! Villinä korttina tähän on lisätty hyaluronihappoakin, mielenkiintoinen ainesosa puhdistavassa tuotteessa.

Tuubia puristaessa ulos tulee hailakan vaaleanpunaista, tuoksutonta massaa. Naamio levittyy iholle sulavasti ja alkaa lähes välittömästi kihelmöidä mutta ei mitenkään voimakkaasti. Muistan jännittäneeni ensimmäisen kerran että minkähänlainen lopputulos tälläkin kokeilulla on :D

Vaikutusajaksi mainitaan 5-10 minuuttia mutta itse odotin kunnes naamio oli täysin kuivunut. Sitten tuleekin tämän tuotteen taika - huuhtelun jälkeen iho on sileä, huomattavasti puhtaampi ja ihohuokoset ovat supummassa! Olin ensimmäisen kokeilun jälkeen jo AIVAN MYYTY. Näin tehokkaat naamiot saavat yleensä ihoni aristamaan tai punoittamaan mutta tämä ei saanut aikaan kumpaakaan.


Näiden kahden tuotteen kokeilun perusteella en ymmärrä miksei näitä hehkuteta missään?? Kyseessä on oikeasti toimivia ihonhoitotuotteita jotka eivät ole kalliitakaan.

Vetoaako teihin tälläinen hempeä värimaailma?Ihanaa loppupäivää <3*pr-näyte

6 kommenttia:

 1. Kyllä vetoaa ainakin kosmetiikassa :)
  Näitä pitää päästä joskus testaamaan.

  VastaaPoista
 2. Onpa tosiaankin todella kauniit pakkaukset! Täytyypäs tutustua tähän merkkiin paremmin :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivan näköiset nuo pakkaukset myös musta! :) Täysin tuntematon merkki mulle. Nämä ei taida olla luonnonkosmetiikkaa vai ovatko? :)

  VastaaPoista