sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Helmikuun '18 koekierroksella

Heii!Kuu on jo lähes lopussa mutta hyvin ehtii vielä pohdiskella tämän kuun kokeilukierrostuotteita ;) Onko näitä muuten ollut kiva lukea?


Rfsu Ingrown Hair Cream onkin hieman erilainen tuote tähän listaukseen mutta silti erittäin oleellinen sellainen. Oma ihonihan on varsinkin vartalolta todella kuiva ja kuivan solukon kertyminen ihon pintaan tottakai pahentaa sisäänkasvaneiden ihokarvojen määrää.

Tämä hajusteeton valkoinen voide sisältää siis AHA-happoja jotka auttavat kuorimaan ihon pintaa. Alunperin odotukset eivät olleet kovin korkealla mutta itseasiassa huomasin eron heti! Varsinkin reisiini (karvainen nainen täällä hei!) tulee välittömästi äkäisiä punaisia patteja ja tämä auttaa jopa niihin. Tätä uskaltaa levittää iholle heti sheivauksen jälkeen ja jokin tässä myös rauhoittaa ihoa.

Mitä tulee sisäänkasvaneisiin ihokarvoihin, olen huomannut tämän olevan ihoystävällisempi ja tehokkaampi tapa ehkäistä niitä normaali kuorimiseen verrattuna.


Seuraavaksi hypätäänkin klassikkoon joka jostain syystä on jäänyt minulta täysin huomiotta! Clarinsin Instant Smooth Perfecting Touch* on silikonipohjainen pohjustaja joka on tarkoitettu tasoittamaan ihoa ennen meikkivoidetta. Tainno, miksei ilman meikkivoidettakin. Tämän tyyliset tuotteethan ovat varsinkin isohuokoisen ystäviä.

Tämä vaaleanpunainen "tahna" levittyy iholle helposti ja jättää jälkeensä samettisen pinnan. Määrällisesti tätä tarvitaan vähän, jos annostuksessa on liian runsaskätinen, voi se vaikuttaa meikkipohjan kestoon negatiivisesti. Mattaava tämä ei ole mutta sellaiseksi tätä ei ole tarkoitettukaan. Pakkaustapa harmittaa mutta tämä on ehdottomasti yksi parhaista ihohuokosia blurraavista tuotteista!


Lushin kasvonaamioista minulla on todella vähän kokemusta mutta Mask Of Magnaminty* on ollut ihan positiivinen sellainen. Miedon minttuiselta tuoksuva (muttei siltikään varsinaisesti viilentävä) hulkmaisen vihreä naamio on paksua ja jämäkämmin levittyvää.

Naamion tarkoitus on puhdistaa ja kuoria, kuorimisesta huolehtii jauhetut adukipavut ja puhdistamisesta savi. Naamion vaikutusaika on viidestä kymmeneen minuuttia mutta itse olen antanut sen olla kasvoilla kauemminkin. Huuhtelun jälkeen iho tuntuu puhdistetulta mutta joustavalta, voimakkaasti puhdistavasta naamiosta siis ei ole kyse.


Tuli mieleen puhdistavista naamioista, uskallatteko käyttää niitä totuttuun tapaan talvisinkin? Lähiaikoina ainakin täällä idässä on ollut niin rouheat pakkaset että itselläni jo meikinpuhdistaminen tekee kipeää, Lushin naamiota voi onneksi huoletta käyttää myös vartalolla.

Onko näistä tuotteista teille mikään tuttu?Ihanaa viikonalkua <3


*pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Ei ole yksikään tuote kunnolla tuttu, Clarinsin primeriä olen pari kertaa käyttänyt, mutta se ei ollut mun iholle se ideaalein tuote.

    VastaaPoista