sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Isadora Holiday Divine-kokoelman kynsilakat

Heii!

 
Mitäpäs jos aloitetaan tämä viikko kevyesti kynsillä?

Holiday Divine-kokoelman teemana on Hollywood Glamour ja vanhanajan elokuvatähdet. Kokoelmassa on draamaa, näyttävyyttä ja tummia sävyjä. Itsekin ihastelin muun muassa kokoelman kromihuulituotteita, täydellisiä pikkujoulukauteen!

Mutta mitä kokoelman lakkoihin tulee, tässä vaiheessa on sanottava että näissä on Isadoralle tuttuun tapaan leveä sivellin, hyvä pigmentti ja nämä kuivuvat todella nopeasti.


Kokoelmaan kuuluu:
- 872 Jet Setter joka on läpinäkyvällä pohjalla olevaa erikokoista- ja muotoista hopeaa hologlitteriä. Tässä Isadora on onnistunut upeasti, tämän kanssa ei todellakaan tarvitse alkaa kalastella glitteriä vaan sitä on todella reilusti!
- 576 Vintage Wine joka on tummapohjainen, punaiseen heijastava lakka.
- 576 Velvet De Luxe joka on tummapohjainen, violettiin heijastava lakka.


Kokoelman värilakkojen pohjasävy on samanlainen tai samankaltainen, väriheijastus ei siis tule välttämättä esiin kaikissa valoissa. Päivänvalossa molemmat olivat sinisävyisiä, lämpimässä keinovalossa lähes mustia.. Yllä olevassa kuvassa minulla on kynsillä Velvet De Luxe ja alle olevassa Vintage Wine, jopa tässä valossa Vintage Winen pohjasävy tahtoo puskea läpi ja sekoittaa sävyä kylmempään suuntaan.

Kuvissa molempia lakkoja on yksi kerros joka varoivaisesti levitettynä riittää täyteen peittävyyteen mutta uskoisin väriheijastuksen tulevan paremmin esiin kahdella kerroksella. Jet Setteriä on kuvissa kaksi kerrosta ja vaikka se on kirkaspohjainen näyttää se aivan upealta jo noin!


Holiday Divine-kokoelman lakat ovat upean dramaattisia ja silti hieman erilaisia. Värilakoista lempparini taitaa olla Vintage Wine, se tuo minulle mieleen hehkuviinin <3

Holiday Divine-kokoelma on ollut saatavilla viimekuusta asti (kynsilakoilla suositushinta 8,90e ja 9,90e) ja Isadoraa myy muun muassa Sokos.Ihanaa maanantaita <3*pr-näyte

4 kommenttia:

 1. Vintage wine on mun lemppari, ihan uskomatonta, että se oikeasti peittää yhdellä kerroksella. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isadoralla on yleisesti ottaen ihan järkyttävän hyvä laatu kynsilakoissa!

   Poista
 2. Hurjan kauniita kaikki kolme! Tällaisia ihania kynsilakkoja nähdessä tulee aina surku, kun en voi itse kynsiä lakata töiden takia :D Mutta onneksi näitä lakkauksia voi aina ihastella muiden blogeista<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt sut pitää saada pitkälle lomalle et pääset lakkailemaan ♡_♡

   Poista