tiistai 21. marraskuuta 2017

Nyt on aika nauttia kahvia ulkoisestikin - Optiat Hit The Sheets

Heii muruset!


Talvi kun alkaa pikkuhiljaa kolkutella ovelle, on minunkin pitänyt alkaa panostaa enemmän ihooni. Iho rohtuu rytinällä mutta omalle iholleni myös kuoriminen on todella oleellinen osa ihonhoitoa - atooppinen iho ei usein "osaa" hankkiutua eroon kuolleesta ihosolukosta samalla tavalla kuin ns. terve iho ja kuollutta ihosolukkoahan on turha hoitaa kosteuttamalla, lopputulos olisikin siis rasvailu joka ei auta kuolleen solukon alla olevaan ihoon tuskin ollenkaan.

Suosin itse sokerikuorintoja mutta lähiaikoina kahvikuorinnat ovat tulleet voimalla markkinoille. Yksi näistä tulokkaista on Optiat, englantilainen merkki joka alkoi kierrättää kahviloista siunaantuvia käytettyjä kahvinporoja. Luulin muuten että Optiat on ainoastaan perehtynyt kuorintoihin mutta englantilaisilla sivuilla näkyy että merkillä on myös kasvonaamioita!


Itse rakastan vaniljantuoksua ja sen pehmeyttä joten ei tarvinnut kauaa miettiä minkä neljästä variaatiosta valitsisin. Hit The Sheets*-kuorinta on tarkoitettu nimensäkin mukaisesti unille valmistautumiseen. Olenko ainoa johon vetoaa kaikenlaiset unituotteet?

Kahvikuorinta on paksua mutta helposti tuubista ulos puristettavaa, tuubia on vaan muistettava ravistella ennen käyttöä tai massassa olevat nesteet hulahtavat yksin ulos korkin auettua. Tämän tyylinen olomuoto on lempparini kahvikuorinnoissa - vaikka kahvikuorinnat voivat olla sotkuisia on tämä huomattavasti helpompi vaihtoehto kuivempaan massaan verrattaessa.


Kahvikuorintaan on sekoitettu niin kahvinporoja, sokeria kuin suolaakin. Itse itseasiassa huomasin tuon suolan läsnäolon liian myöhään, minähän en käytä suolaa sisältäviä kuorintoja juurikin sen takia että oma atooppinen ihoni on aina sen verran rohtunut että suola alkaa kirvellä. Olinkin jo levittänyt massan pitkin kroppaani kun jäin ihmettelemään kirvelyä. Suolan määrä ei kuitenkaan taida olla kovin suuri, sen verran pieneksi tuo kuumotus jäi.

Huuhtelun jälkeen pehmeällä iholla on selkeä voimaisen nahkea kalvo - itse rakastan tälläistä lopputulosta kuorinnoissa joten myhäilin vaan tyytyväisenä ettei ihoa tarvitse rasvata ollenkaan suihkun jälkeen! Jos et siis välitä minkäänlaisesta ihotuntumasta kuorintojen jälkeen, haluat luultavasti vielä pestä ihosi suihkugeelillä.


Ja entäpä sitten se tuoksu? Odotin paahteisen vaniljaista koska eihän tuoksu voisi kahvin rinnalla olla kovin kirkas mutta vastassa olikin Fazerinan tuoksu! Mietin kauan mille tämä tuoksuu ja Fazerinallehan tämä, olen itse henkkoht aina tykännyt siitä joten mikä ettei :D Lueskelin INCIä ja siellä näkyikin mandariinin kuoriöljy, liekö se dominoinut vaniljan alleen?

Tykkään käyttää kahvikuorintoja sokerikuorintojen rinnalla jo niiden tehokkuudenkin takia, tämäkin jätti ihon aivan tajuttoman silkkiseksi mutta ei siltikään kiukkuiseksi. Vielä kun kuorintatuotteet olisivat riittoisampia!Mikä on sinun valintasi vartalonkuorinnassa? Vaaditko kuorinnoilta myös hoitavuutta?*pr-näyte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti