keskiviikko 8. marraskuuta 2017

Marraskuun '17 koekierroksella

Heii!


Tässä kuussa sitä testaillaankin kolmea aivan erilaista tuotetta. Kurkataanko mihin sitä on tutusteltu?


Ensimmäisenä kolmikosta on Design.ME-merkin Puff.ME-hiuspuuteri*. Piti muuten lueskella itse merkistä enemmän mutta siitä ei hirveästi ole informaatiota. Arvelisin merkin olevan suht tuore koska tuotteitakin on saatavilla vain muutama.

Puff.ME on hauska keksintö hiuspuuteriksi, se pumppaillaan pumpusta kapeana pilvenä ulos jolloin ei tarvitse ollenkaan taistella perussirottelemisen kanssa. Itsehän käytin vuosia sitten paljon hiuspuutereita mutta lopulta tulin liian mukavuudenhaluiseksi pakkaustavan kanssa. Tämä puuteri antaa voimakasta kitkaisuutta ja pitkillekin hiuksille juuriin selkeää nostetta. Jos hiuksesi ovat liukkaat, on tämä todella näppärä kampauksien tai letityksien tekoon! Ja plussaa tottakai söpön pinkistä pullosta ;)


Mitä tulee suihkugeeleihin, jätän ne yleensä suosiolla kauppaan ja nappaan suihkuöljyn mukaani. Ajauduin kuitenkin kokeilemaan Lushin The Olive Branchiä* aivan kuin vahingossa. Purkista silmiin iski ensimmäisenä silmiin sanat mandariini, oliivi, sitruuna ja appelsiininkukka - ensimmäinen ajatukseni oli EI. En ole millään muotoa sitrustuoksujen (varsinkaan limen tai sitruunan) ystävä joten ainesosalista ei kuulostanut itselleni kovinkaan lupaavalta.

Suihkugeeli ei oikeastaan ole perinteinen geeli ollenkaan vaan kaksifaasinen, lähes vesimäinen ohut suihkutuote. Pulloa ravistellaan ennen käyttöä jolloin öljyt pinnalta sekoittuvat nesteen sekaan. Neste vaahtoaa hyvin mutta pehmeästi ja jättää ihon joustavammaksi kuin tavallinen suihkugeeli joten jopa minun ihoni tämän hyväksyy. Niin ja se tuoksu? En ymmärrä mitä taikoja tässä on tehty mutta en voi vastustaa tätä! Tuoksu on omaan nenääni syvä ja täyteläinen, ei sitrustuoksuisen kirpeä tai kevyt.


Viimeisenä onkin kaksikko jota käytetään yhdessä. Kerastase toi markkinoille uusitut Chromatique-sarjan tuotteet ja sen mukana uuden ink-in-care hoitomuodon. Käytännössä tämä siis tarkoittaa erillistä pigmenttiä (Reflection Touche Chromatique*)  ja hiusnaamiota (Reflections Masque Chromatique*) jotka sekoitetaan keskenään ja jolla saadaan aikaan hiuksille niin hoitoa kuin sävyäkin.

Pumppuampullista löytyy pigmentti jota tarvitaan vain yllättävän pieni määrä naamion sekaan, mitä naamioon tulee on se kukkaistuoksuinen ja liukkaasti levittyvä. Huuhtelun jälkeen hiukset tuntuvat sileiltä ja kuivuttuaan näyttävät kiiltäviltä, tykkään siitä että pigmentin määrää naamion seassa voi itse säädellä - jos hiukset tarvitsevat suurempaa väritsemppausta voi pumppausten määrää naamion sekaan lisätä.

Kerastasen tuotteita löydät esimerkiksi Sokoksilta.


Oliko tässä porukassa teille yhtää tuttua tuotetta tai uteliaisuutta herättävää?

Ai että onkin eilisen joulukalenteripostauksen jälkeen ollut vaikea pitää sormia erossa omasta kynsilakkakalenterista! Kai sitä jollain tavalla ei ikinä aikuistu kun on pakko piilottaa itseltään juttuja.. :DIhanaa loppuviikkoa<3

*pr-näyte

2 kommenttia:

 1. Ei ole mulle tuttuja, mutta tuo hiuspuuteri on mulla himotuslistalla :D Pitää vaan ehkä muutama purkki saada tyhjennettyä ^_^

  Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kosmehöperöiden tuska - odottaa et jokunen purkki tyhjenee ennen kun hankkii uusia :D

   Poista