maanantai 2. lokakuuta 2017

Yökuorintaa - Vie Collection Glyco 10

Heii!


Tämä postaus se on tehnyt tuloaan jo ties kuinka kauan mutta nyt vihdoin on sen aika tulla ulos teillekin asti!

Tämä taitaa olla ensimmäinen tuote mitä ikinä olen kokeillut Vie Collectionilta. Glyco 10* on yksi tämän tuoteryhmän tuotteista jotka ovat nyt pinnalla, kysehän on siis happoseerumista.


Miten tuo happoseerumi-termi kuulostaakin aina niin raa'alta..? :D

Glyco 10 sisältää nimensäkin mukaisesti glykolihappoa joka on yksi yleisimmistä AHA-hapoista, 10% glykolihappopitoisuus saattaa kuulostaa pelottavalta (Pixin kasvovedessä pitoisuus on esimerkiksi 5%) mutta se ei sitä kuitenkaan ole. Kyseessä on napakan toimiva seerumi mutta koskaan en ole sillä saanut ikäviä vaikutuksia aikaan.

Kerron nyt hieman vielä erikseen hapoista jos joltain nämä asiat on päässeet unohtumaan. AHA-happoryhmään kuuluvat hapot ovat siis vesiliukoisia ja ihon pinnalla vaikuttavia kun taas BHA-happoryhmään kuuluvat hapot ovat rasvaliukoisia ja pystyvät tästä johtuen kuorimaan jopa huokosten sisältä. AHA-hapot ovat siis ystävällisempiä jopa kuivalle iholle.


Vaikka glykolihappo onkin tämän seerumin pääpointti, on tähän lisätty myös pyrrolidonikarboksyylihappoa. Pyrrolidonikarboksyylihappo onkin luonteeltaan erilainen verrattaessa glykolihappoon, se syväkosteuttaa ja pehmentää. Seerumin glykolihappo siis kuorii ja heleyttää sekä aktivoi uudistumista kun taas pyrrolidonikarboksyylihappo kosteuttaa.

Olin tyytyväinen siihen miten tämän kehityksessä oli huomioitu myös herkemmän ihon omaavia, tässä ei nimittäin ole ollenkaan hajusteita. Niin kuin arvata saattaa, seerumista haistaa kuitenkin ainesosat mutta sekin haalea tuoksu katoaa levityksen jälkeen. Pakkaustavassa suurena plussana on hyvin toimiva pipetti jolla seerumia on helppo annostella. Koostumus on ohuen geelimäistä muistuttava ja liukkaasti levittyvä, ehkä osittain koostumuksestakin johtuen seerumi on todella riittoisaa. Jos tätä annostelee liikaa jää iho tahmeahkoksi ja muut hoitotuotteet tuntuvat jäävän seerumin päälle "pyörimään" mutta olkaa te fiksumpia ja annostelkaa tätä oikein ;)


Omiin kokemuksiin nojaten kuukausien ajalta voin sanoa tämän olen aika tehokas. Ensinnäkin, itse en voi tätä käyttää kuin korkeintaan kerran viikossa (suositeltu 1-3 kertaa viikossa) koska muuten ihoni alkaa reagoida kuivumalla ja punoittamalla. Toiseksi, tämä on yksi harvoista happotuotteista koskaan jotka ovat pistelleet itselläni levityksen jälkeen - edes happonaamiot eivät tee sitä yleensä omalla ihollani! Pistely tai kihelmöinti kuitenkin väistyy nopeasti joten tunne ei jää elämään iholla.

Nyt onkin sitten hyvä mainita että kyllä tällä niitä tuloksiakin tulee. Ihon pinta tasoittuu selkeästi jolloin meikkikin näyttää kauniimmalta ja olen huomannut tämän vaikuttavan hämmentävän hyvin hormonaalisiin muutoksiin. Minullehan ei siis yleensä koskaan tule finnejä tai tukkeumia mutta kierron puolivälin jälkeen tukkeumia tulee varsinkin poskiin sekä hormooniröpelöä pitkin kasvoja - jostain syystä tämä onnistuu nitistämään ne huomattavan nopeasti takaisin piiloon.

Tämän ja muut Vie Collectionin tuotteet löydät täältä.Mitkä ovat teidän vakkarihappotuotteenne?
Ihanaa alkuviikkoa <3
*pr-näyte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti