torstai 19. lokakuuta 2017

EcoTools kymmenen vuotta!

Heii!


Nyt kun messut ovat alkamassa, kurkataanko vielä yhtä merkkiä joka messuilta tulee löytymään?

Niin se vaan EcoToolsinkin taival on jatkunut kymmenen vuotta. Muistan edelleen ekat omat EcoToolsin siveltimet, itseasiassa ne olivat ensimmäiset siveltimeni KOSKAAN! Edelleen ne ovat ehjät ja toimivat vallan hyvin, laadusta ei voi ainakaan valittaa.

Mutta kurkataanko merkin synttärisiveltimiin?


Ensimmäinen ajatukseni jo paketin nähtyäni oli että onpa se nätti! EcoTools on kokenut jonkinlaisen "faceliftin" lähiaikoina, sen ulkonäkö muuttui raikkaammaksi ja ehkä jotenkin hienostuneemman oloiseksi - siltikin merkki on pitänyt kiinni alkuperäisistä periaatteistaan.

Sivellinsetin mukana tulee myös kaunis ruusukultainen kotelo siveltimille. Alumiinikotelo on näppärä esimerkiksi reissussa tai miksi ei vaikka siveltimien säilytykseen meikkipöydällä.


Itse sivellinsettiin kuuluu:

- Airbrushed Finishing monitoimisivellin (alapuolella suurin kuvassa), käytännössä tämä muistuttaa väljää stippling sivellintä. Stippling siveltimet ovat näppäriä meikkivoideen puffaamiseen iholle.

- Controlled Setting sivellin (alapuolella vasemmanpuolimmaisin) joka käy hyvin tarkkoihin korostuksiin tai varjostuksiin, miksei puuterin levitykseenkin esimerkiksi sy-iholle. Tämäkin sivellin on aika löysä, toimisi siis erinomaisesti esimerkiksi voimakaspigmenttisten tuotteiden kanssa.

- Spoolie (alapuolella oikeanpuolimmaisin) eli ns. "ripsiväriharja" jolla voi siistiä niin kulmia kuin ripsiäkin. Napakka, sopii hyvin ripsien erottelemiseen.

- Angled Crease sivellin (meikkivoidesiveltimen vieressä vasemmalla) eli häivytykseen tarkoitettu luomivärisivellin. Sopivan pehmeä ja pidän mallista. Pidempi toinen sivu mahdollistaa useamman sävyn nappaamisen siveltimeen näppärästi, myös banaanivarjostukset ja häivytykset (tumma sävy pitkään sivuun,häivytyssävy vaaleampaan) onnistuvat samalla kertaa kahdella eri sävyllä.

- Flat Eye Liner (alapuolella toinen oikealta) rajaussivellin tuskin on kenellekään vieras. Napakka ja ohutreunainen. Itse tykkään levittää rajaukset pienemmällä siveltimellä mutta olen kokeillut tätä kulmapuuterien kanssa ja kappas, tällähän saa oikein skarpit rajat!

- Eye/Lip Blur sivellin (alapuolella toinen vasemmalta) on luokiteltu niin huuli- kuin luomivärisiveltimeksikin mutta itse luokittelisin tämän perinteiseksi, napakaksi "kynäsiveltimeksi". Tällä on helppo toteuttaa tarkkoja varjostuksia tai meikata alaluomi.


EcoTools on helposti lähestyttävä merkki. Hinnat ovat kuluttajaystävällisiä sekä tykkään merkin toimintaperiaatteista - siveltimet ovat synteettisiä, varret bambua ja metalliosat kierrätysalumiinia. Jopa kaikki tuotteiden painatukset tehdään soijamusteella!

EcoToolsin siveltimiä voi ihastella esimerkiksi täällä.
Ihanaa ja kauneudentäyteistä viikonloppua!*pr-näyte

4 kommenttia:

 1. Nää siveltimet on hurjan nättejä ja vaikka EcoToolsin siveltimet ei oo ulkoasullisesti aiemmin olleet mun mieleen, näitä tekisi mieli ostaa ihan jo pelkästään ton nätin ulkoasun vuoksi :) Setti vaikuttaa supertoimivalta, ja uskon että mulla pääsisi noi kaikki siveltimet käyttöön. Varsinkin, kun oon vihdoin innostunut levittämään meikkivoidetta tollasella stipple brushilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kun tässä ois ollu pemee puuterisivellin ni setti ois ollu aika täydellinen! Joo nää on jotenki nyt niin freessimmän näkösiä♡

   Poista
 2. Se tän uuden sarjan puuterisivellin on ihan täydellinen, kirkkaasti paras puuterisivellin mitä olen käyttänyt! Kirjoittelen siitä varmaan lisää kunhan ehdin taas postailemaan suosikeista. Mut suosittelen HETI hankkimaan myös sen<3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö,just oon ettimässä uutta puuterisivellintä....... :D

   Poista