tiistai 8. elokuuta 2017

Signe Seebid ja uusi Kristallideodorantti

Heii muruset!


Nyt alkaisi olla aika palailla normaalielämään joten josko nyt myös tämä kirjoitteleminenkin olisi säännöllisempää. Kesä on mennyt kohinalla ja miten kummalta tuntuu että yöt alkavat taas vauhdilla pimetä!

Olette varmasti törmännyt useisiin postauksiin bloggaajien reissusta Signe Seebidin tehtaalle? Reissuhan tehtiin jo jonkin aikaa sitten joten minulla on ollut hetki aikaa tutustella goodie bagin sisältöön josta tämäkin deodorantti on peräisin.


Signe Seebidin Ruusu Kristalliseodorantti* on merkin uutta valikoimaa. Suihkeesta löytyy kolme variaatiota - tuoksuton, ruusu ja laventeli. Olin tyytyväinen itselleni kantautuneeseen ruusuun, puhdas ruusun tuoksu on miellyttävä ja naisellinen.

Deodorantti on kauniissa lasipullossa vesimäisessä muodossa ja tämä vain suihkutellaan iholle. Annostelun kanssa olin alunperin itse liian runsaskätinen ja neste valuikin pitkin kylkiä, tätä ei siis tarvitse niin paljon mitä voisi kuvitella. Vesimäisyytensä takia tämä kuivuukin nopeasti ja vaatteet voi heittää päälle lähes heti. Ruusuntuoksu ei ole alunalkaenkaan voimakas ja huomasin sen aika tehokkaasti myös hävinneen kokonaan muutaman tunnin kuluessa.


Käytän itse aina antiperspirantteja, hikoilen yleensä aika runsaasti ja itseäni häiritsee kainaloiden valuminen. Tämä on ollut minulla kokeilussa kotioloissa, halusin tietää josko tästä on ehkäisemään hajunmuodostusta kun kosteuteen tämä ei vaikuta. Suihkeessa on käytetty mineraalikristallia jolla on voimakas antibakteerinen vaikutus - hikoilusta johtuva hajuhan on nimenomaan peräisin bakteereista.

Sanoisin kyllä että jos hikoilet vähemmän tai et kaipaa tuotetta kainaloiden kostumisen ehkäisyyn, on tämä suihke sinulle. Se on helppo käyttää, kuivuu nopeasti, on riittoisa SEKÄ on jopa minulla hävittänyt kaikki hajut kokonaan hikoilusta huolimatta. Olen kotona siivoillut, joogaillut sekä muutenkin puuhastellut ja kainaloiden kastumisesta huolimatta hiki ei ole haissut millekään.


Signe Seebidin tuotteissa on myös muuta plussaa. Tuotteet on käsintehtyjä, pakkaukset ovat IHANIA ja ainesosaluettelo lyhyt. Minusta on niin sympaattista että jopa parasta ennen-merkinnät on kirjoitettu pakkauksiin käsin!Turvaudutteko te antiperspiranttiin vai toimiiko pelkkä deodorantti? Minkä olette kokeneet tehokkaimmaksi?

*pr-näyte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti