perjantai 7. heinäkuuta 2017

Lancome Teint Idole Ultra Wear

Heii!


Täällä on nyt makusteltu Lancomen Teint Idole Ultra Wearia* vaaleimmassa mahdollisessa sävyssä. Muutama muukin bloggaaja on tästä aiemmin höpöttänyt ja niistä motivoituneena halusin kokeilla tätä itsekin. Selemerkeillä on vähemmän IHAN OIKEASTI vaaleita sävyjä ja muutaman kokemuksen läpilukeneena ajattelin että tämä voisi olla minullekin tarpeaksi vaalea.


No niinhän ei tietenkään ollut. 005 Beige Ivoirea voisi nimen perusteella arvella neutraaliksi pohjasävyltään eli hyvin universaaliksi. Pullo kuitenkin jo itsessään kieli ennemmin puna- kuin keltapohjaisesta sävystä, oma ihonihan on aika voimakkaan keltapohjainen. Tässä vaiheessa voisin mainita että kuvat on otettu kylmässä päivänvalossa ilman jälkikäteen muokkausta, halusin tuoda enemmän oikeaa sävyä esiin ilman photoshopin kanssa pelaamista. 

Teint Idole Ultra Wearia kuvaillaan 24 tunnin meikkivoiteeksi eli kestävyyden pitäisi olla huippuluokkaa. Sen sanotaan myös olevan suttaantumaton, peittävä ja iholla luonnollisen tuntuinen. Peittokyvystä tykkään, tällä saa niin pienet kuin isommatkin punoitukset peitettyä. Olen kokeillut meikkivoiteen levittämistä niin useilla eri tavoilla kuin pohjatuotteillakin ja itselläni toimii levityksessä parhaiten Real Techniquesin Stippling Brush jolla tuotteen saa buffattua ihoon ja ihohuokosiin paremmin. Vaikka koostumus ei ole paksuimmasta päästä, saa läpikuultavamman kerroksen aikaiseksi oikeastaan vain kostealla meikkimunalla ja varovaisella annostuksella.


Meikkivoide levittyy ihoon helposti eikä tarraa kiinni niin kuin esimerkiksi Estee Lauderin Double Wear, tätä saa siis työstää rauhassa. Ihon pinta jää kosteahkoksi ja nahkeaksi eikä muutu missään nimessä mattaiseksi, tämä on siis puuteroitava paikoilleen kestävyyttä ajatellen. Jos tätä verrataan vielä pidemmälle Estee Lauderin Double Weariin on Double Wear tarraavuutensa lisäksi koostumukseltaan ohuempi, hajusteeton eikä se välttämättä edes tarvitse puuterointia. Uskoisin että tämä onkin ystävällisempi seka- ja kuivaihoisille kuin Double Wear.

TIUW onkin siis hajustettu mikä oli itselleni jostain syystä yllätys vaikkeikaan tavatonta varsinkaan selemerkeille. Tuoksu leijailee nenään pitkän tovin meikkivoiteen levittämisen jälkeen, tämä kannattaa siis ottaa huomioon mikäli omaa herkän nenän tai hajusteisiin reagoivan ihon.

005 on sävynä minulle jo alunalkaenkin liian tumma ja luinkin miten tämä tummuu useamman iholla. Olen aiemmin maininnut miten omalla ihollani lähes kaikki meikkivoiteet tummuvat joka tapauksessa ja niin käyttäytyy tämäkin. Tämän kanssa vähän elättelin toivoa että meikkivoide tummuisi edes lämpimämmäksi mutta itselläni se heittää selkeästi punaisempaan suuntaan. Olenkin siis vaalentanut tätä jo ennakkoon reilummin Models Ownin valkoisella meikkivoiteella.


Mitä kestävyyteen tulee, on omilla kasvoillani hikoileminen pääasiallinen ongelma jonka takia meikki "liejuuntuu" ja menee epäsiistin näköiseksi, suosin siis mattameikkivoiteita niiden paremman pidon ja tarraavuuden takia. Hikoileminen tuo pintaan myös enemmän rasvaisuutta. Tämä kesti minulla siistinä alle 8 tuntia joten omalla kohdallani tämä ei ole 24 tunnin meikkivoide :D Mitä ohuemmin meikkivoidetta laittaa alunperinkin, sitä paremmin se kuitenkin kestää paikoillaan.

Kenelle?
Kuiva- ja sekaihoiselle joka kaipaa peittävyyttä, kevyttä aurinkosuojaa sekä laajaa sävyvalikoimaa.

Vahvuudet?
Helppo levitettävyys, riittoisuus, peittävyys, tarkka pumppu.

Heikot kohdat?
Tummuminen, joillekin miinuksena hajusteellisuus.


Pssssst! Bangerheadilla on muuten nyt vielä kaikki tuotteet -20% jos oma TIUW kiinnostaa ;)Ihanaa viikonloppua ^_^
*pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Mulla oli tästä testeri ja tää ei sopinut mun iholle lainkaan 😲 Harmi, sillä koostumus vaikutti kivalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä taas ois kaivattu niitä itelle sopivampia sävyjä :S

      Poista