keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Koekierroksella heinäkuu '17

Heii!


Heinäkuuta pusketaan eteenpäin urakalla ja onkin ollut uusien kokeiltavien aika. Joka kesä on jännä seurata miten iho tällä kertaa reagoi muuttuvaan vuodenaikaan - tänä kesänä ilmat ovat niin vähän kesäiset että oikeastaan mikään ei ole muuttunut :D

Mutta eiköhän hypätä hypisteltäviin?


REN Glycolactic Radiance Renewal Mask* saapui luokseni eleveniltä jo kauan aikaa sitten mutta jäi silloin muiden jalkoihin, nyt sitä ei näytä sivuilta löytyvänkään.

Tämä pirtsakan oranssi kuorintanaamio tuoksuu kevyesti sitruksiselta ja on pakattu hauskaan pakkaukseen. Kyseessä on siis pumppupullo jonka sisällä on läpinäkyvä pussi - mitä enemmän tuotetta käyttää sitä enemmän sisällä oleva pussi puristuu kasaan.

Kuorintanaamio perustuu neljään AHA-happoon jotka liuottavat kuollutta ihosolukkoa ja näin ollen kirkastavat, silottavat ja vähentävät tulevia tukkeutumia. Naamiota levitetään reilu kerros kymmeneksi minuutiksi ja pyyhitään pois mukana tulevalla kostutetulla liinalla ennen huuhtelemista. Naamio ei missään vaiheessa pistele tai kirvele itselläni ja huuhtelun jälkeen iho tuntuu tasaisemmalta mutta yllättävän joustavalta eikä lainkaan kuivalta.


Tähän kuuhun mahtuu toinenkin kuorintatuote näin kesän kunniaksi, nimittäin Madaran Oil-To-Milk Scrub*. Jo nimi vihjaa erilaisesta kuorinta-aineesta ja tästä onkin käsittääkseni tullut varsin tykätty.

Kuorinta tulee tuubista ulos perinteisen näköisenä mutta joutuessaan tekemisiin veden kanssa muuttuu maitomaiseksi. Tämä on tarkoitus hieroa kuivilla käsillä kuiville kasvoille ja sen jälkeen emulgoida vedellä mutta toimii tämä suoraan märillekin kasvoille käytettynä. Kuorimiseen tässä käytetään vahapalloja joten mikromuoveista ei tämän kanssa tarvitse murehtia.

Vaikka koostumus on kuorimisen ohella selkeästi kosteuttava ei se jätä ihoa öljyiseksi tai nahkeaksi vaan ainoastaan pehmeämmäksi. Tuoksu on yllättävän karkkimainen Madaralle, pisteet siitä!


Urtekramiltahan vasta tuli apteekkisarja kuluttajille ja nyt pusketaankin Nordic Berries-sarjaa ulos. Nordic Berries Body Lotion For Dry Skin* on ollut minulle kiva tuttavuus. Kuivan ihon tuotteet ovat usein raskaita, huonosti imeytyviä ja hankalia mutta Urtekram se vaan osaa vartalovoiteiden koostumukset. Ja tästä tuotteestahan löytyy vitamiineja ja antioksidantteja tyrnista, mustikasta, karpalosta ja ruusunmarjasta - eipähän tuota hyaluronihappoakaan voi listasta unohtaa!

Koostumus on ohut, helppo levittää ja nopeasti imeytyvä. Tämä ei jää iholle pyörimään tai jätä jälkeensä pukeutumista vaikeuttavaa lähmäisyyttä, iho jää korkeintaan nahkeaksi. Itselläni tämä on toiminut loistavasti näin kesäaikana mutta mikä ettei talvellakin, jos kaipaa lisähoitavuutta voi aina tiputtaa joukkoon vähän öljyä.

Tuoksua jäin pohtimaan. Aiempia arvosteluita lukeneena ihmettelin mainintaa kirpeän marjaisesta tuoksusta, minua tämän tuoksu muistuttaa aika paljon merkin apteekkisarjan tuoksusta pienellä twistillä.


Täällä valmistaudutaan kovasti tulevaan reiluun, sillä kirjoitteleminenkin on meinannut joutua vähän tauolle. Vaikka olen matkustellut jonkin verran tähän mennessä, miten onkin että itse matkustusosuus voi olla joka kerta niin epämiellyttävä?Ihanaa keskiviikkoa sinne ^_^
*pr-näyte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti