tiistai 6. kesäkuuta 2017

Get The Glow - kesähauskaa Isadoralta!

Heii!


Vastahan sitä ihasteltiin Isadoran kromikynsiä* niin nyt olisikin jo vuorossa Isadoran hauska kesäkokoelma* meille kaikille kimalluksen ja metallinhohtoisuuden ystäville! Isadora toi markkinoille sateenkaaren väreissä hohtavan duochrome-tyylisen sarjan näin kesän kunniaksi joten eiköhän hyökätä kimppuun, kuviakin on niin tuhottomasti ;)


Ensimmäisenä porukasta löytyy viisi kynsilakkaa joissa on kaikissa duochrome-tyylinen efekti.

Yläkuvassa vasemmalta oikealle Ice Glow, Pearl Glow, Pink Glow, Lilac Glow ja Aqua Glow. Lakkoja voi käyttää yksin mutta ne ovat kaikki läpikuultavia joten muutamalla kerroksella saa aikaan vain hillityn sävyn hohteen lisäksi ja enemmän kerrostamalla vähän voimakkaamman. Itse kokeilin kaikkia lähes mustan tummansinisen lakan päälle että pääsin kaikkien ominaisuuksista perille.


..Herranjumala tuota kättä, taitaisi olla ika tehorasvaukselle! :D
 
Kuvassa kynsillä järjestys menee: Pikkurilli Ice Glow, nimetön Pink Glow, keskisormi Lilac Glow, etusormi Aqua Glow ja peukalo Pearl Glow. Niinkuin varmaan pistittekin merkille, tummalla pohjalla peukalon ja nimettömän lakat ovat hyvin samantapaisia, niissä on luonnossa lähinnä häivähdysero. Sama on keskisormen ja pikkurillin lakoissa. Vaalealla pohjalla tai paljaalla kynnellä ero olisi isompi kun vaaleat pohjasävyt tulisivat esiin. Kaikki lakoista hohtavat kahdessa sävyssä.

Aqua Glow (pullossa sinertävältä näyttävä) olikin hauska, se taittaakin kynsillä vihreään ja violettiin.


Kokoelmaan mukaan on myös otettu neljä kausisävyä Gloss Glace-huulikiiltoihin ja todella hauska huuliglitter! Huuliglitterin voi joko taputella huulille huulikiillon päälle tai sekoittaa sen huulikiiltoon ennen huulille laittamista. Glitter on hienojakoista ja mietinkin näinköhän tätä voisi käyttää myös silmämeikissä?

Mitä huulikiiltojen kausisävyihin tulee, kulkevat ne samaa linjaa kynsilakkojen kanssa, niissä on väritöntä huulikiiltoa lukuunottamatta selkeä duochrome/helmiäistyylinen-efekti. Mitkään näistä eivät tuo huulille voimakasta sävyä vaan lähinnä auringonvalossa usealla eri tavalla loistavaa hohdetta, kaikissa on kylmempi heijastus.


Sävyt yllä olevassa kuvassa vasemmalta oikealle: Crystal Glaze, Pink Glow, Iridescent Glow ja Glow Glaze.

Pink Glow on vaaleanpunainen huulikiilto, se hohtaa niin kylmänä vaaleanpunaisena kuin hieman kultaisenakin. Iridescent Glow on porukan violetin sävyinen huulikiilto joka hohtaa violetin ja sinisen sävyissä sekä valkoinen Glow Glaze hohtaa kylmän vaaleanpunaisen ja violetin sävyissä.

Huulikiillot ovat ns. paksuja eli ne eivät kulu huulilta nopeasti mutta eivät ole kuitenkaan huulet yhteenliimaavan tahmeita. Huulikiillon kulumisenkin jälkeen huulille jää selkeä kerros helmiäshohtoisia hippusia,täysin nämä eivät siis vaan "häviä".


Porukan kruununa Isadora julkaisi myös korostuspaletin. Rainbow Highlights-paletissa on mukana viisi erilaista hohtavaa sävyä. Napit eivät ole yltiöpigmenttisiä vaan jopa vähän kovia joten näillä ei helposti vedä korostuksia yli edes päiväkäyttöön. Paletin sininen on kyllä ehdoton villi kortti, aloin itsekin epäröidä sen kanssa!

Paletissa mennään hyvin metallinhohtoiseen helmiäiseen. Kuvasin alla olevat kuvat eri valaistuksessa (kylmä päivänvalo/varjo) juuri sen takia että niistä tulisi käsitys miltä sävyt näyttävät niin valossa kuin varjossakin. Vasemmanpuoleisessa kuvassa sävyt on vedetty iholle kevyesti sormella, oikeanpuoleisessa sävyjä on kerrostettu. Hohto on kaunista ja selkeän metallista mutta pohjasävyiltään kuitenkin kylmää, paletin vaaleanpunaisetkin ovat kylmäsävyisiä. Huomasin muuten nyt että swatchit ovat käsissä eri järjestyksessä mutta kestätte varmaan perässä ;)


Paletin sininen ja vihreä luovat selkeää väriä kasvoille hohdon mukana, arvelisinkin että niiden kanssa kannattaa olla vähän varovaisempi ;) Paletin napit vaikuttavat tasalaatuisilta tosin viisikon punaiset vaikuttavat vähän pehmeämmiltä.

Isadorallahan on hyvä saatavuus, omani nappaan aina esimerkiksi Sokoksilta. Mitä tämän kausikokoelman hintoihin tulee on kynsilakat n. 9.90e, huulikiillot n. 13.50e, huuliglitter n. 9.90e ja korostuspaletti n. 29.90e.Miltäs vaikuttaa Isadoran kausikokoelma, olisitteko te rohkeampia sävyjen kanssa?
*pr-näyte

8 kommenttia:

 1. Nuo huuliglitterit näyttää ihanilta, samaten kynsilakat!

  VastaaPoista
 2. Nuo kynsilakathan näyttää tosi upeilta kynsillä! Ihan äimistyin, kun jotenkin näyttää pliisummilta pulloissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin näyttää! Tykkään tästä lookista tummalla pohjalla,hyvin pomppaa esiin :)

   Poista
 3. Nuo kynsilakat näyttää niin upeilta! :)

  VastaaPoista