torstai 1. kesäkuuta 2017

Agent Provocateur Pure Aphrodisiaque

Heii ja ihanaa kesäkuun ensimmäistä!
 

Viime vuonnahan rakastuin palavasti Agent Provocateurin Fatale Intenseen. Merkki on kuitenkin jatkanut tuoksujen tahkomista markkinoille ja niin päädyin kokeilemaan Pure Aphrodisiaquetakin. Nimestä voisi päätellä purkissa olevan jotain syntisen syvää ja tummaa mutta pullo kielii todellisuudesta, tuoksussa on erikoisen koukuttavia tuoksuyhdistelmiä mutta kevyellä tavalla.


Pure Aphrodisiaque* on hennon makea ja leijailevan viettelevä mutta jo alkunuotin rommi säväyttää. Se tuo mukanaan omanlaistaan savuisuutta muuten niin pehmeän tyttömäiseen tuoksuun. Valkoisten kukkien yhdistäminen rommin tummuuteen oli itselleni ensimmäinen yllättävä piirre, kiltistä versiosta tulikin heittämällä jotain ihan muuta. Pohjanuotit tuoksussa ovat hentoja ja tukevat ennemminkin kukkaisnuottien syvyyttä, alkunuottina oleva mandariini ei iske kirpeänä vaan tuo särmää läpi tuoksun.

Tuoksunuotit Fragrantican mukaan:

Top Notes: Mandarin Orange, Rum, Pear
Middle Notes: Jasmine, Tuberose, Orchid, Gardenia
Base Notes: Mysk, Amber, Woody Notes

Merkin oma kuvaus "Awakens the senses and captures the essence of feminity" sai minut miettimään. Tuoksu on osittain herttaisen viaton, toisaalta yllättää. Tämän tuoksun mukaan naisellisuus on siis pehmeää, herttaista ja makeaa mutta samalla piilevän syntistä.


Kävin lukemassa tuoksusta ennakkoon jonkin verran ja naureskelin itsekseni. Tuoksun pullo oli herättänyt kohua, pahennusta ja vastenmielisyyttä - valtaosa näki pullossa naisen vulvan. Agent Provocateur oli alunperin luksus alusvaatemerkki, en siis näkisi sitä niin ihmeellisenä jos se haluaisi kokeilla rajoja alusvaatteiden ulkopuolella tarkoituksellakin.

Omaan silmääni ja tuntumaani pullo ei vaikuta "halvalta". Pullo on raskas ja jykevä, siinä yhdistetään metallinhohtoista vaaleanpunaista täysin mattaisiin sivuihin ja yksityiskohtiin. Mitä muotoon tulee, on se tukeva kädessä ja eri tekstuurit tuntuvat hauskoilta, oma mielleyhtymäni ei kyllä vastaa yleistä mielipidettä :D


Tuoksun tietynlaisen hempeyden takia näenkin tämän kesätuoksuna - minullehan tummat ja voimakkaat tuoksut ovat henki ja elämä mutta tämänkaltaiset piilosta yllättävät sopivat mainiosti helteisiin ilmoihin kun jo kuumuus tukahduttaa. Tosin, tiedä nyt sitten saadaanko sellaisia tänne tänä vuonna ollenkaan ;)

Agent Provocateurin tuoksujahan löytää esimerkiksi Sokoksilta ja siellä niitä on helppo käydä tuoksuttelemassakin.Onko täällä muita jotka eivät voi uskoa että nyt kuuluisi olla KESÄ?


*pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Musta tää pullo on omalla tavallaan makea, mutta kyllähän se naisen reiältä näyttää kun oikeasti kulmasta kuvaa, ei siitä mihinkään pääse, mutta se sopii Agent Provocateurin provosoivaan tyyliin. Tuoksu on muuten ihana, ihan yllätyin kuinka paljon tykkään tästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on jotenkin jännä,kevyt kukkaistuoksu jossa on silti särmää. Ehkä sen takia se toimii mullekin :)

      Poista