keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Weleda Wild Rose - pehmentävää ja ravitsevaa ihonhoitoa

Heii!


Vaikka talvi onkin ohi (vai onko?) kaipaa oma ihoni vieläkin ravitsevia ja kosteuttavia tuotteita. Ilmat eivät ole lämmenneet vielä niin paljon että olisin uskaltanut vaihtaa kevyempiin tuotteisiin. Sen lisäksi nyt stressi on käynyt ylitsepääsemättömäksi ja puhkaisi atooppisen ihottuman pitkin kasvoja ja päätä joten olenkin yrittänyt suunnitella koko ihonhoitoni sitä silmällä pitäen. Weledan Wild Rose-sarja on tähdätty hoitamaan ihon ensimmäisiä juonteita mutta se mikä näissä tuotteissa sopii hyvin tilanteeseeni on voimakas ravitsevuus.

Tiesittekö muuten että luonnonkosmetiikkamerkki Weledan tarina alkoi jo vuonna 1921 ja alunperin lääkelaboratoriona? Kyseessä on siis alansa pioneeri pitkällä historialla ja laajalla osaamisella. Itse olen kokeillut merkiltä vain paria tuotetta tähän mennessä joten muutama lisäkokeilu oli todella tervetullut.

Mutta hypätäänpä nyt niihin Wild Rose-tuotteisiin!


7-päivän Kauneuskuuri* se vasta onkin hoitavaa tavaraa! Pieniin lasiampulleihin on pakattu täyteläistä öljyä jonka pääosassa on ruusunmarjansiemenöljy jonka seurana kulkee myös manteliöljy, jojobaöljy, helokkiöljy sekä persikkakiviöljy. En tiedä muistatteko mutta minulla on välttelevä suhde tälläisiin lasiampulleihin, näitä käyttäessä olen joka kerta aivan varma että ampulli hajoaa käsiin. Ennen näiden avaamista laitoinkin varmuuden vuoksi ampullin talouspaperin sisälle ennen kuin rikoin sen - ampulliin on selkeästi merkitty miten päin pää on katkaistava joten itse kaulan katkaiseminen sujui helposti.

Öljy todellakin on täytetäistä ja hoitavan tuntuista, mistään hetkessä imeytyvästä öljystä ei ole kyse. Vaikka öljyn määrä ampullissa näyttää pieneltä, on ampullissa tavaraa enemmän kuin tarpeeksi - sain tällä kädetkin helposti öljyttyä kasvojen jälkeen, jos pakkaustapa olisi erilainen voisi tästä riittää jopa kahteen käyttökertaan. Öljy ei ole ohuimmasta päästä joten itse olen tykännyt käyttää tätä kasvohieronnan kanssa niinkuin pakkauksessakin suositellaan, näin pintaverenkierto aktivoituu ja ravitsevat aineet imeytyvät paremmin ihoon. Iho jäi itselläni illalla öljyiseksi (tosin en varonut annostelun kanssa) mutta aamulla iho oli todella pehmoinen ja meikkikin näytti kauniilta kunnolla ravitulla pohjalla.


Aivan niinkuin öljykin, on Smoothing Night Cream* täyteläistä. Metallituubissa oleva yövoide on tuhtia mutta varovaisella annostelulla nopeasti imeytyvää, tätä on myös helppo kerrostaa kuivempiin kohtiin. Kertokaa, miksi ihmeessä minulla kasvojen kuivin kohta sy-alueen lisäksi on otsa? Olen kerrostanut tätä siis enemmän otsalle eikä tämä ole missään vaiheessa tukkinut ihoa. Niin tämän kuin öljynkin ensimmäisiä juonteita minimoiva vaikutus perustuu voimakkaaseen hoitavuuteen ja pehmentävyyteen, kuivassa ihossa juonteet erottuvat ja niitä syntyy huomattavasti helpommin.

Yövoiteesta löytyy osittain samoja öljyjä kuin ampulleistakin, niiden lisäksi INCI-listalta löytyy mm. oliiviöljyä, mehiläisvahaa ja erilaisia uutteita. Tuoksu näissä molemmissa oli minulle vähän hankala, ruusuntuoksu on "luonnonkosmetiikkatyylinen" eikä puhtaan raikas. Se ei kuitenkaan ole ylivoimainen.


Tykkäsin todella paljon öljyn ravitsevuudesta, voin myöntää etten muista milloin olisin käyttänyt näin täyteläistä öljyä. Yövoide taas on perushelppo yhtään kuivemmalle iholle mutta se saattaa olla liikaa varsinkin öljyisemmälle iholle. Vaikka tuote on tarkoitettu ensimmäisiin juonteisiin ja ikääntyvälle iholle, en silti rajaisi tätä tuotetta siihen. Uskoisin tämän kaksikon olevan täydellinen kuivalle ihotyypille iästä huolimatta, hoitavina ainesosina kun on valtaosin hemmottelevia öljyjä.Mitä itse käytätte tehohoitona kasvoille jotka kaipaavat ravitsevuutta?
*pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Mäkin laitan Dr. Hauschkan lasiampullit paperin sisään katkaisen siellä, varmuuden vuoksi. :D Ei koskaan mitään ongelmaa, mutta onhan vähän samalla tavalla jännää kuin shampanjapullon aukaisu joka korkki on erilainen. hih Mä harrastan kerrostamista, jos kasvot on tosi kuivata, lisään hoitovettä useampia kerroksia ja siihen päälle sitten seerumi, paksu kosteusvoide ja yönaamio.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ollu vähän hukassa nyt tän ihonhoidon kanssa,mulla ei oo mitään hajusteita vastaan mut nyt kun iho on oikutellu koittaa vaan minimoida kaikki ärsykkeet :| Ahhahha,tuo shampanjapullo-vertaus oli aika osuva! :D

      Poista