torstai 20. huhtikuuta 2017

Anna Sui L'Amour Rose

Heii!

Nyt kun kevät ottaa varovaisia askeliaan olisi hyvä aika esitellä yksi vallitsevaan tunnelmaan sopiva tuoksu, Anna Suin L'Amour Rose*.

Ensimmäiseksi on sanottava, eikö olekin aivan IHANA pullo? Kukkaa muistuttava korkki, vaaleanpunainen rusetti ja pullon yksityiskohdat ovat niin kauniit! Olen aina tykännyt Anna Suin tyylistä, toivoisin että joku päivä Suomeen alettaisiin myös tuoda merkin kosmetiikkaa.


Minut tunnetaan enemmän voimakkaiden ja uhmakkaiden tuoksujen ystävänä mutta tuoksutellessani tätä en voinut vastustaa sen viattomuutta. Tuoksu on kevyt ja raikas vaikka samalla se on selkeän makea ja helppo. Nimi johtaa harhaan - tuoksussa itsessään ei ole ruusua mutta eri tuoksunuottien sipaisuilla aikaan on saatu ruusuinen lopputulos.

Alkutuoksu: Karpalo, mandariini ja kirsikankukka
Sydäntuoksu: Pioni, magnolia ja punainen pippuri
Pohjatuoksu: valkoinen santelipuu, vanilja ja myski


Omaan nenään selkeimmin iskee alun kirsikankukka yhdistettynä makeaan mandariiniin. Magnolia tuntuu vaimeana taustalla ja pohjan pehmeä vanilja jää uupumaan vaikka tuoksu lämpeneekin iholla tuntien kuluessa. Tuoksu tuntuukin enemmän "kirkkaalta" raikkaudessaan kuin syvän täyteläiseltä, tällä ei saa aikaan päänsärkyä kanssa eläjissä enkä nää tämän kanssa olevan yliannostelun mahdollisuutta.

Tämä hienostuneen kevyt mutta naisellisen makea tuoksu sopiikin loistavasti yhteen auringon ensisäteiden kanssa. Ennen kesän tuomaa kuumuutta yöpakkasten kirpeys muistuttaa tämän tuoksun piileksivästä karpalosta.


Nähtyäni tämän tuoksun tuoksunuotit ensimmäistä kertaa olin hämmentynyt lopputuloksesta. Tuoksunuottien lista vaikutti omaan silmääni pitkältä suhteutettuna siihen millainen tuoksusta loppujen lopuksi muotoutui - pullon sisältö on puhdasta herkkyyttä. Itselleni tämä kertookin vain sen ettei eri tuoksunuottien käyttöä tarvitse aina annostella kourittain vaan joskus ripaus riittää.

Anna Suin tuoksut löytyvät ainakin Sokoksilta jos haluatte päästä nuuskuttelemaan!Joko siellä on valmistauduttu kevään tuloon vai vieläkö kaipaatte pakkasia?


*pr-näyte 

10 kommenttia:

 1. Tuoksu kuulostaa hyvältä ja pullo on kyllä ihanan tyttömäinen :).

  VastaaPoista
 2. Tämä on ihana! Postausta tulossa jossain vaiheessa. <3 En kyllä todellakaan kaipaa enää pakkasia, odotan, että koivut vihertäisivät. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta taas on tullu Englannin aikojen jälkeen ihan täys talvi-ihminen :D

   Poista
 3. Onpas suloinen tuoksupullo! Tätä täytyy tuoksutella, jos jossain osuu eteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin mitä enemmän ikää tulee,sitä enemmän nää tälläset ulkomuodot muhun vetoaa! :D

   Poista
 4. Mä en yleensä innostu ruusun tuoksusta, mutta tää on aivan ihana! Mullakin on tulossa postausta tästä ihan lähiaikoina, kuvat onkin jo räpsitty ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on jotenki tyttömäisen raikas,ruusun tuoksu on uswin aika raskas :S

   Poista