sunnuntai 12. helmikuuta 2017

TonyMoly ja Etude House söpistelyä

Täällä se karkasikin koko viime viikko aivan täydellisesti! Olen yrittänyt saada rästihommia tehtyä ja paperikaaosta kesytettyä,samaan läjään olisi ensimmäistä kertaa vuosiin sydäntestausten aika joka tuntuu stressaavan jo ennakkoon aivan älyttömästi.

Mutta nyt kuitenkin on alkanut ihana ystävänpäivän viikko joten aloitetaan hempeily jo ennen virallista ystävänpäivää! Arvelisin että teidänkin korviinne on kantautunut korealaista kosmetiikkaa myyvä verkkokauppa Bearel? Bearelin tytöt lähettivät minulle muutaman aivan järkyttävän söpön tuotteen valikoimastaan joten mikä muu sopisikaan paremmin tähän ajankohtaan.


Pocket Bunny Moist Mist* on söpöin kasvosuihke mihin olen tähän mennessä törmännyt. 60ml kokoisen vaaleanpunaiseen pupuun on pakattu miedon persikkaiselta tuoksuvaa kosteussuihketta jota voidaan käyttää niin meikin kiinnittämiseen kuin ihonhoidon osanakin. Suihke on suunnattu sekaihoisista aina kuivaihoisiin asti. Ja mikä parasta,kun pupu on suihkuteltu loppuun voi sen uudelleentäyttää!

Nesteeseen on ujutettu valtava määrä erilaisia uutteita. Ihan jo nopealla vilkaisulla INCI-listalta bongaa mm. persikka-,mansikka-,kiivi-,omena- ja ananasuutteet. Hieman erikoisimpina tapauksina listalta bongaa myös sieni- ja kaaliuutteet ;)

Itsessään pupusuihke on hienojakoista eikä saa kasvoja normaalisti suihkuteltaessa märiksi. Meikin kiinnittäjänä en ole tätä itse kokeillut vaan enemmänkin ihonhoidon osana - ennen seerumia iholle sumuteltaessa seerumi imeytyy nopeammin ja helpommin. Sympaattinen pupu antaa kasvoille mietoa kosteuttavuutta ja rauhoittavuutta,ei siis missään nimessä tarvitse pelätä että tämä lähmäisi ihon tai pilaisi meikin.


Tottakai samaan postaukseen on ujutettava toinen ylisöpö tuote eli Etude Housen My Beauty Tool Lovely Etti Hair Band*. Täytyy myöntää kun tuon bongasin,tahtoisin kulkea nämä korvat päässä kodin ulkopuolellakin :D En käsitä miten vieläkin tälläisten kanssa herää sisäinen lapsi!


Huomenna sitten jatketaan hemppistelyä Ystävänpäivän merkeissä!

Ihanaa alkuviikkoa<3


*pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Noi korealaiset tuotteet on kyllä järisyttävän söpöjä, itse ajattelin pian tilata kasan sheet maskeja testiin itselle, ne kiinnostavat erityisesti. :)

    VastaaPoista