tiistai 21. helmikuuta 2017

Models Own Colour Chrome

Tänään voitaisiinkin ihastella Models Ownin Colour Chrome*-palettia! Täällä on ollut jo kauan aikaa hirveä villitys metallinhohtoon ja mikä sen parempi kuin metallinhohtoiset luomivärit. Tosin jostain syystä kuvittelin nämä puuterimaisiksi vaikka todellisuudessa nämä ovat voidemaisia.

Voidemaiset luomivärit ovat siitä hankalia että yleensä ne pakkautuvat luomivakoon jossain vaiheessa. Näissäkään koostumus ei ole iholle kuivuva. Parhaiten olen saanut nämä toimimaan painelemalla ne huolellisesti puuteroidulle liikkuvalle luomelle - häivytykset ja luomivaon hoidankin sitten puuterimaisilla luomiväreillä. Tokihan nämä voi puurteroida ihoon kiinni läpinäkyvällä puuterilla levittämisen jälkeenkin mutta sitten tuo upea metallinhohto häviää!


Alapuolella swatchit riveittäin,vasemmalla ylärivi ja oikealla alarivi. Vasemmalla Platinum,Electrum,Rose Gold,Emerald ja Superior. Oikealla Pure Gold,Nickel,Iron Oxide,Pewter ja Slicked. Sävyistä jotkut ovat selkeästi pigmenttisempiä mutta kaikki levittyvät yhtä helposti. Ylärivin ensimmäinen (Platinum) ja alarivin viimeinen (Slicked) jäivät minulle täysin mysteeriksi - molemmissa on lähinnä hilettä mutta varsinkin Platinumissa se ei oikein edes päädy swatcheihin asti.

Paletissa on upeita kirkkaan sinisen ja vihreän sävyjä,puhumattakaan noista pronssinsävyistä! Omiksi lemppareiksi tottakai päätyivät extrapigmenttiset oikeanpuoleisen swatchin kaksi ensimmäistä - Pure Gold ja Nickel. Olen kokeillut näitä niin puuteroiduilla luomilla kuin päälle puuteroituinakin ja pigmentti on molemmin käytettynä upea<3


Toivoisin niin että Models Ownin tuotteet tulisivat kivijalkakauppoihinkin myyntiin! Merkillä on upeita luomiväripaletteja sekä muutenkin laaja valikoima,näitä olisi päästävä hypistelemään.


Mikä suhde siellä on voidemaisiin luomiväreihin?

Ihanaa alkuviikkoa<3


*pr-näyte

12 kommenttia:

 1. Mulla on tää paletti mutta jostain syystä en tän kanssa sinuiksi ole päässyt. Kyllähän ne värit tossa paletissa upeilta näyttää mutta luomilla ei sitten enää näytäkään. Voi olla niinkin toki etten osaa tätä vaan käyttää.
  Mulla on myös toinen Models Ownin paletti ja aika heikkotasoinen on hintaansa nähden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voidemaiset osaa olla hankalia,sillä tartun niihin iteki harvemmin :S Itellä ei vielä kauheesti oo kokemusta tän merkin luomiväripaleteista mut on selkeesti laatueroja palettien sävyjen välilläki!

   Poista
 2. Kerrassaan upeita ja hohtavia värejä :)

  VastaaPoista
 3. Itsekin hieman ehkä vierastan voidemaisia luomivärejä, koska usein ne jossain vaiheessa päivää löytyvät tosiaan sieltä luomivaosta :( Värit tässä paletissa on kyllä aivan ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuivuvat voidemaiset on vielä suht näppäriä mut voidemaiseks jäävät enemmän ku haastavia :S

   Poista
 4. Mua ei jotenkaan tämä merkki ole houkutellut, siksi ei ole tullut varmaan mitään hommattuakaan. Poskipunapalettia mietin, mutta siinäkin taisi olla yksi voidemainen ja en niitä tykkää käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun lemppari on näiltä ehottomasti se valkonen sekottamiseen tarkotettu meikkivoide ja perässä tulee kasvojenmuotoilupaletti :)

   Poista
 5. En oo yhtaan tutustunut muihin kuin Models Ownin kynsilakkoihin, mut taa nayttaa kylla mielenkiintoiselta! Taytyypa tutkia tata vahan tarkemmin.. T. Toinen harakka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ironista sinällään,mulla taas ei oo mitään kokemusta näiden lakoista vaikka nehä niitä tunnetumpia on! :D Ihanaa,harakkasisar ♡_♡

   Poista