keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Pehmeän ruusuiset

Olen nyt jo jonkin aikaa tarttunut mielelläni erilaisiin ruusutuotteisiin - arvelisin että alunperisenä syyllisenä oli FLOW kosmetiikan ruusuvesi. Tällä kertaa käsiini tarttuikin sitten NUXEn Eau Demaquillante Micellaire misellivesi sekä Phytomerin Rosee Soin kasvoöljy*.


"Ensimmäistä kertaa Phytomerin anti-age -asiantuntijuus on hyödynnetty kasvoöljyyn. Rosée Soin muuntaa ihoa, palauttaa sen kirkkauden ja ylläpitää ihon nuorekkuutta. Rosée Soin muuntaa ihoa viikossa: Iho on kimmoisampi, kirkkaampi ja näyttää uudistetulta. Kahdessa viikossa ihon luonnollinen kauneus palautuu. Miellyttävämmän tuntuinen, täydellisesti kosteutettu iho on silminnähden kauniimpi."

Phytomerin ruusuinen kasvoöljy* on pakattu tukevaan muovipulloon mikä kätkee sisälleen näppärän lasisen pipetin. Tuoksu on viattoman ruusuinen,ei siis liian voimakas tai läpitunkeva. Koostumus on hyvin imeytyvä ja yllättävänkin "kevyt" - olen itse yleensä käyttänyt huomattavasti raskaampia öljyjä joiden kanssa imeytymisen kanssa saa kikkailla,tämän kanssa ei ole sitä ongelmaa. Olen käyttänyt tätä niin kasvovoiteen alla kuin päälläkin tai seerumiin sekoitettuna,tämä imeytyy aina ongelmitta ja jättää iholle ihanan samettisen pinnan. Myöskään silmänympärysalue ei ota tästä itseensä.

Öljyssä mm. oleva D-Tox mikroleväöly kirkastaa ihoa kun ruusuöljy taas rauhoittaa,uudistaa ja suojaa. Piikkiherneöljy kosteuttaa ja sitoo kosteutta ihoon kun jojobaöljy elvyttää sekä ravitsee ihoa. Jojobaöljyhän on ominaisuuksiltaan lähellä ihon omaa talia joten se imeytyy hyvin sekä sopii myös rasvaisemmallekin iholle samalla neutralisoimalla ihon omaa talintuotantoa.


NUXEn hempeän vaaleanpunaiseen verhottu misellivesi on herkän tai kuivan ihon ystävä. Hellään miselliveteen onkin laitettu muun muassa ruusuvettä,allantoiinia ja kasviglyseriiniä pehmentämään sekä hyaluronihappoa kosteuttamaan. Tuotteen puhdistavana ainesosana toimii kookosjohdannainen.

Nimensäkin mukaisesti tämä on nestemäistä sekä yllätyksekseni vaalean rusehtavaa,liekö tämä johtuu ruusunterälehdistä. Tämän tuoksu sai minut hämmentymään aluksi. Mietin kauan miksi tämän tuoksu on niin tuttu ja sitten se iski - tämä tuoksuu samalle kuin lapsena Barbien mukana saatu "taikavesi" :D Tässä on siis lapsekkaan ruusuinen tuoksu,ei mitenkään hirveän aito.

Vaikka kyseessä on herkälle iholle suunnattu tuote,on tämä silti tehokas. Tähän mennessä kokeilemistani misellivesistä tällä nimittäin lähtee esimerkiksi meikki kaikista parhaiten! Tällä on myös lähtenyt kevyesti vedenkestävät rajauskynät ilman minkäänlaista hankausta. Aamupuhdistuksessa käytän aina misellivettä ja siinä tämä onkin ollut hyvä ystävä,iho jää pehmeäksi eikä yhtään kuivan tuntuiseksi.


Täytyy sanoa etten ole vieläkään saanut ruusutuotteista tarpeekseni vaikka tätä villitystä on nyt kestänyt jo hyvän aikaa enkä ennen voinut sietää minkäänlaista ruusuntuoksua missään!


Tuleeko siellä mieleen muita ruusuisia tuotteita?

 *pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa hyviltä tuotteilta :) Tota NUXEa voisin itsekin lähteä testaamaan, vaikken mikään suurin misellivesien ystävä olekaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Nuxe iski muhunki yllättävän kovaa vaikka mäkään en yleensä välitä miselleistä :)

      Poista