sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Freeman stepping up the game!

Kaikkihan teistä tietää tutun ja turvallisen Freemanin jolta löytyy muun muassa useiden rakastama entsyymikasvonaamio? Nyt loppuu se tuttu ja turvallisuus ainakin osaksi - Freeman on ottanut aimoharppauksen pois mukavuusalueeltaan!

Freeman on nimittäin luonut uuden sarjan Freeman Beauty Infusion-nimen alle vanhojen tuotteidensa rinnalle joihin on lisätty tehoja ja hoitavuutta. Kurkataanpa muutamaan!


"Experience a sea goddess glow in an instant. This serum-infused gel mask works while you shower, with Sea Salts and Sea Kelp to renew and clarify skin. An innovative purifying formula boosted with Probiotics to balance the skin¿s ecosystem to help prevent breakouts and give you that fresh just-out-of-the ocean feel. Perfect for all skin types."

Purifying In-Shower Mask* on muun muassa merilevää ja merisuolaa sisältävä naamio joka levitetään kasvoille ennen suihkuun hyppäämistä 5-10 minuutiksi jonka jälkeen hellästi hieroen huuhdellaan pois. Sain sen käsityksen jo tuotteen nimestä että tämän annetaan nimenomaan vaikuttaa iholla suihkussa jolloin ihohuokoset ovat enemmän avoinna.

Koostumus on sinertävää ja rakeisen geelimäistä - geelissä on mukana myös kuorivia palluroita joilla kasvohoito viimeistellään. Huuhtelun jälkeen iho tuntuu joustavalta eikä lainkaan kiristävän kuivalta . pitäisinkin tätä siis enemmän kirkastavana ja kuorivana kuin puhdistavana kasvonaamiona. Tuotteessa oleva miedon merellinen tuoksu on neutraali.


Tätä seuraavaa uutuutta en ole itse ehtinyt kokeilla mutta haluan sen nyt kuitenkin esitellä - minusta nämä Freemanin uudet Beauty Infusion-tuotteet ovat niin ihania jo konseptiltaankin!

"Become a modern day sleeping beauty with this lightweight, serum-infused water-gel overnight mask. Boosted with concentrated Vitamin C to help minimize dark spots and correct discoloration. Hibiscus instantly brightens, quenches thirsty skin and improves skin tone." 

Nykyajan Prinsessa Ruusunen.. Keneen muuhun tuo lause iski? :D

Brightening Overnight Mask*-yönaamiossa on lähinnä keskitytty uudistamiseen ja palauttamiseen - geelivoiteesta löytyy muun muassa kirkastavaa C-vitamiinia,rauhoittavaa lakritsinjuuri-uutetta sekä oikeasti tehokkaana anti-aging ainesosana tunnettua niasiinia.


Nämä uudet Beauty Infusion-sarjan tuotteet ovat oiva lisä niin hempeän tuttuihin Freemanin tuotteisiin. Tämän sarjan tuotteet ovat käsittääkseni kaikki seerumipohjaisia ja niihin on lisätty muun muassa vitamiineja,uutteita,probiootteja ja peptidejä. Silti tämänkin Freemanin sarjan tuotteiden hinnat pysyvät yhtä maltillisina kuin edeltäjänsäkin!


Itse en ole näihin vielä kaupassa törmännyt mutta joko siellä on bongattu näitä jossain?


*pr-näyte

6 kommenttia:

 1. Mä en ole enää vuosiin käyttänyt mitään Freemanilta, vielä 20 vuotta sitten mun kaapit oli täynnä kaikkea niiltä. Pitäisi varmaan viritellä hommaa uudestaan käyntiin. :)

  VastaaPoista
 2. Oon jo tovin ollut kiinnostunut c-vitamiinia sisältävistä tuotteista, joten tuo overnight mask pitää ehdottomasti testata heti kun tulee kaupassa vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite en oo noihin vielä törmänny missään,pitää alkaa iteki bongailla :)

   Poista
 3. Yönaamio kuulostaa ihanalta, olen par'aikaa koukuttumassa niihin noin yleisellä tasolla :D

  VastaaPoista