perjantai 13. tammikuuta 2017

2x hiusten naamiointia

Hei muruset ja ihanaa perjantaita :) Miten siellä on muuten tämä päivä mennyt,tämän nyt ollessa se legendaarinen perjantai 13. päivä?

Joka tapauksessa,nyt sukelletaan muutaman hiusnaamion maailmaan!


Olenkin jo Organic Shopista kirjoitellut ihonhoidon saralla mutta nyt on vuorossa hiustenhoito. Organic Shopilta löytyy nimittäin edullisia hiustenhoitotuotteita myös ihonhoitotuotteiden lisäksi ja kokeilemani versio on Organic Fig&Almond Hair Mask Express Shine*. Tuo teksti on siis purkin päältä kun purkin kyljessä lukee vain Greek Fig.

Naamio sisältää viikunauutetta ja manteliöljyä hoitamaan hiuksia ja tuomaan niille kaunista kiiltoa. Tämän hiusnaamion tarkoitus on antaa hiuksille enemmänkin sitä kiiltoa kuin kosteutusta ja olinkin hieman epävarma olisiko tämän hoitotehot omille hiuksilleni tarpeeksi voimakkaat.

Naamio on kauniin pastellisen violettia ja miedon hedelmäiselle tuoksuvaa. Koostumus on keskipaksua eikä ollenkaan vaikeaa levittää pituuksiin. Huuhdellessa hiukset tuntuvat liukkailta ja sileiltä mutta kuivuessa huomaan kaipaavani öljyä pituuksiin. Kiiltoa kyllä riittää mutta ei sitä kaipaamaani hoitavuutta. Törmäsin myös muutaman kerran siihen etten tajunnut huuhdella tätä tarpeaksi pitkään ja hiukset jäivät tahmeiksi,huuhdelkaa siis tämä huolella!

Organic Shopin tuotteita on alkanut löytyä mm. useista Sokoksista,onko teilläpäin näkynyt mitenkin laajaa valikoimaa?


Le Petit Olivierista kirjoitin aiemmin yhden suihkuvoiteen verran johon ehdinkin todenteolla tykästyä. Nyt tästäkin merkistä on vuorossa hiusnaamio joka on pakattu vaikuttavaan 300ml purkkiin.

Olive,Karite&Argan Nourishing Mask* tuoksuu miedon makealta,en saa tuoksusta sen enempää kiinni. Huomasin rakastuvani tämän tuoksuun kerta kerralta enemmän ja kerrankin tuotteen iso pakkauskoko ei haitannut yhtään! Luonnonvaalea hiusnaamio sisältää niin oliiviöljyä,sheaöljyä kuin arganöljyäkin joten kyseessä on hoitava ja pehmentävä naamio ilman silikonia. Silikonittomuus ei välttämättä ole se positiivisin piirre varsinkaan pitkiä hiuksia hoidettaessa mutta lähdin kokeilemaan tätä hyvin avoimin mielin.

Naamion koostumus on todella paksua,lähes jämäkkää joten tasaisen levittämisen suhteen sai tehdä vähän töitä. Tämä on yllättävän riittoisaa ja hulautin tätä muutamaan otteeseen vähän turhan runsaasti. Huuhdeltaessa hiukset tuntuvat ennen kaikkea pehmeämmiltä ja hiusten kuivuttua latvat eivät näyttäneet niin kärsineiltä vaikka pituudet kaipasivatkin hiuksiin jätettävästä hoitoaineesta kiiltoa.


Itse kaipaan enemmän hoitavuutta hiuksiini joten jos näistä toisen valitsisin olisi se Le Petit Olivierin hiusnaamio - ei tuota tuoksuakaan voi vastustaa!

Organic Shopin pakkauksessa on sama ongelma kuin vartalovoinkin kohdalla,kansi on rasittava varsinkin märillä käsillä käytettäväksi. Uskoisin Organic Shopin naamion käyvän paremmin lyhyemmille hiuksille kun taas Le Petit Olivierin naamion kuiville tai käsitellyille hiuksille.


Ihanaa viikonloppua<3
*pr-näyte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti