perjantai 2. joulukuuta 2016

Kulttimainetta nauttiva Double Wear Stay-In-Place

Huomenta mussukat ja ihanaa joulukuun toista päivää! Eilenhän aukesi Kauneusbloggaajien Joulukalenterin ensimmäinen luukku kahdessa blogissa (täällä ja täällä) ja tänään aukeaakin taas kakkosluukku kahdessa blogissa (täällä ja täällä). Jos koko kuun luukut jouluun asti jatkavat samalla linjalla on tiedossa aivan ihanan hemmotteleva joulukalenteri teille lukijoille ;)

Mutta tänään ajattelin kirjoitella Estee Lauderin kohutusta Double Wear Stay-In-Place meikkivoiteesta*!

Bangerheadin tiimi lähetti minulle ihmeteltäväksi tämän mainetta niittäneen meikkivoiteen jonka pysyvyys ja peittävyys on priimaluokkaa. Selaisin tuossa Bangerheadin verkkosivuja tarkemmin ja huomasin että verkkokauppa myy muun muassa niin Elizabeth Arden PRO-tuotteita kuin kauneusbloggaaja Linda Hallberginkin uutta LH Cosmetics-tuotemerkkiäkin!

Haluaisin vielä korostaa näin hämärien verkkokauppojen aikakautena että Bangerhead tilaa kaikki tuotteensa virallisilta jälleenmyyjiltä tai valmistajilta,feikeistä ei siis ole pelkoa!


Tämä Estee Lauderin meikkivoide lupailee suuria - virheetöntä mattapintaa,niin 15 tunnin kuin kuuman ja kostean kestävyyttä. Meikkivoide on pakattu kauniiseen lasipulloon josta miinuksena puuttuu pumppu. Muistelisin tosin että MACin pumput sopisivat tähän jos sitä on vailla :) Tämä on aika juoksevaa muttei esimerkiksi kämmenen pinnalta karkaavaa koostumuksensa puolesta.

Oma sävyni on 1N1 Ivory Nude joka on luokiteltu neutraaliksi mutta itse ainakin koen tämän selkeästi keltapohjaiseksi - sehän minulle sopii! Käsitin että tämä on yksi vaaleimmista sävyistä joita Suomessa on saatavilla ja tämä on minulle silti armottoman liian tumma - turvauduin siis vaalentamaan tätä Models Ownin valkoisella meikkivoiteella joka ei tee hallaa mattameikkivoiteille. Täytyy taas ihmetellä miksi Suomen kaltaiseen maahan ei tuoda eri merkkien vaaleimpia sävyjä markkinoille :D

Olen tutustellut tähän jo viikkoja ja sanoisin että tämän levityksessä oleellisinta on tekniikka ja nopeus. Meikkimunalla tämän saa leviteltyä ohuemmin,sormin taas huomasin tämän leviävän nopean helposti. Tämä kuuluu niihin meikkivoiteisiin jotka jämähtävät nopeasti jonka jälkeen häivyttelystä/levittämisestä ei ole enää toivoa joten levitelkää tämä pieni alue kerrallaan!Tämä ei tarraa kuiviin kohtiin tai saa ihoa näyttämään muuten kuivalta,ainoa riski tämän kanssa on että jos tätä levittää liian runsaalla kädellä lopputulos voi näyttää tukkoiselta tai maskimaiselta. Lopputulos muuten on mattainen mutta ihon pinta jää nahkeaksi - tämä siis oikein "tarraa" ihoon kiinni! Niinpä ainakin meikinpoistovaiheessa kannattaa ottaa käyttöön järeimmät aseet.

Mitä peittävyyteen tulee,saa tätä kerrostettua vaikka maailmantappiin asti. Tämän kanssa kuitenkin kannattaa lähteä liikkeelle ohuilla kerroksilla - tässä on niin runsaasti pigmenttiä että jo ohut kerros peittää hyvin. Hyvä esimerkki tämän peittävyydestä on se etten ole käyttänyt tämän kanssa koskaan peiteainetta silmien alla tai punoittavilla poskilla. Kesto tällä on vaikuttava ja juurikin tarraavan ominaisuutensa takia tämä ei karkaa hien mukana - oiva kaveri siis myös pikkujoulukauteen ;)

Kannattaa muuten kurkkailla,Bangerheadillakin on menossa joulukalenteri jossa on vaihtuvia tarjouksia päivittäin!Hankittiinko siellä tänä vuonna kosmetiikkajoulukalentereita vai mennäänkö perinteisimmillä linjoilla?*pr-näyte

6 kommenttia:

 1. Mulla on Veikkauksen ja Kinderin joulukalenterit, ei siis kosmea. :D

  VastaaPoista
 2. Tämä on mun ostolistalla kaikkien kehujen takia. Sävyn tummuus on tosiaan harmi, mutta pitäisi varmaan ostaa sellainen vaalentava meikkivoide. The Body Shopin versiota on ainakin kehuttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite tykkään tosta Models Ownin versiosta ku se ei sotke mattasuuden kanssa :)

   Poista
 3. Mä luin tän postauksen ja nyt mun tekis ihan hirveesti mieli ostaa tää meikkivoide ♡

  VastaaPoista