torstai 22. joulukuuta 2016

Joulunpunaista Davinesilta

..Tainno liekö tässä mennään jo pinkkiin ;)

Tänään kuitenkin jatketaan punaisella linjalla sesongin mukaisesti. Olen kirjoitellut kampaamomerkki Davinesin tuotteista aiemmin ja nyt sitten onkin vuorossa merkin väriä vahvistava tuote. En tätä varsinaisesti värinaamioksi kutsuisi (hoitoaineeksi tämä luokitellaankin) mutta kyllä tämä ehdottomasti jo olemassa olevaa väriä kirkastaa. Keneen muuhun muuten vetoaa tuo purkin polka dot-kuviointi?


Alchemic Conditioner Red* hämmästytti kun avasin purkin. Tämä on hyvinkin eläväisen pinkkiä! Ensimmäiseksi ajattelin millaisen vaikutuksen tällä saa jo punaisiin hiuksiin mutta olin tyytyväinen värin kylmyydestä - hyvin monet punaiset värituotteet taittavat lämpimään oranssiin. Tämä hoitoaine sisältää maitoproteiinia joka suojaa ja hoitaa hiuksia väripigmenttien kirkastaessa väriä.

Hoitoaine on purkissa aika tiivistä ja sitä saakin kauhaista purkista. Tämä ei ole kauhean riittoisaa käytössä - tämä ei "vaahtoa" monen muun värituotteen tavoin helpottaakseen levittämistä vaan leviää hyvin perinteisesti hiuksiin.


Hoitoainetta suositellaan pidettävän päässä 5-8 minuuttia ja se aika meneekin nopeasti vaikka sääriä sheivatessa. Huuhdellessä hiukset tuntuvat sileimmiltä mutta eivät totutun silikonilla kyllästetyiltä - arvelisinkin ettei tämän hoitotehot välttämättä ole riittävät yksin kuiville tai todella pitkille hiuksille,itsekin kaipaan enemmän selvittävyyttä.

Tämän antama sävy on hyvin maltillinen ja käykin paremmin lähes päivittäiseksi hoitoaineeksi kuin selkeästi sävyttämään hiusta. Jos omat hiukseni ovat ehtineet haalistua voimakkaasti,ei tämän sisältämät väripigmentit riitä tuomaan tarvittavaa elävyyttä punaisuuteen.


Näin punaisissa merkeissä onkin hyvä kysellä,joko siellä on kaikki jouluvalmistelut valmiita?

Ihanaa loppuviikkoa<3*pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Hauskan väristä. :) Täällä on vielä kinkun paistoa huomenna ohjelmassa, sitten on kaikki valmista. :)

    VastaaPoista