maanantai 19. joulukuuta 2016

Cassiere&Lush = pehmeämpi iho

Huomaatteko kenties jonkin teeman eilisen ja tämän päivän postauksissa? ;) Hyvin huomaa että nyt on ihon paijaaminen päällimmäisenä mielessä!


Kun nyt on tullut taisteltua tämän ihon kanssa olen kokeillut tuotteita jotka eivät ole säännöllisesti käytössä - kosteuttavampaa puhdistusainetta ja kasvonaamiota. Älkää käsittäkö väärin,tykkään kyllä kosteuttavista tuotteista esimerkiksi puhdistuksessa mutta minulle meikin tehokas puhdistaminen on tärkeämpi.

Puhtaasti kosteuttavat kasvonaamiot taas jäävät helposti paitsioon kaikenmaailman puhdistavien,uudistavien ja heleyttävien naamioiden vieressä.


Cassieren New-Zealand Marvellous Cleanser* on tuotteena minulle todella epätavallinen. Minähän en siis missään vaiheessa ole lämmennyt esimerkiksi puhdistusöljyille - tämä on kuin puhdistusöljy mutta voidemuodossa. Tuote tulee tuubista voidemaisena mutta kasvoille päästyään sulaa öljyiseksi. Ja pakko hehkuttaa - tämä tuoksu!

"This cleanser contains Tamanu oil (tree from Oceania) known to fight against free radicals activity and to bring comfort to the skin.To use the cleanser, wet your hands and apply a drop of product on the face in circular motion, avoiding the eye contour. The texture will become creamy, allowing for soft and efficient cleansing. Rinse product off with water."

Olen itse ottanut tätä kuiviin käsiin ja levittänyt kuiville kasvoille. Ohjeista huolimatta olen kyllä levittänyt tämän antaumuksella myös sy-iholle ilman mitään ongelmia,päinvastoin. Huuhtelun jälkeen iho jää tuntuvan öljyiseksi ja olenkin tykännyt kuivata kasvot tämän jälkeen taputtelemalla. Meikinpuhdistukseen en ole tätä käyttänyt vaan aamuisin aamupuhdistuksessa - iho jää tämän jäljiltä ihanan pehmeäksi ja öljyisyys häviää ihon uumeniin.


Toisena tuotteena on myös minulle hyvin tavaton tuote,nimittäin Lushin tuorekasvonaamio! Oatfix* on sarjassaan ensimmäinen tuorekasvonaamio mitä olen merkiltä kokeillut,en edes tiedä miksi. Nämä kasvonaamiothan siis on pidettävä jääkaapissa ja käytettävä muutamassa viikossa. Äitini ei ymmärtänyt tätä lainkaan kosmetiikaksi ja minulle tulikin kiire napata lusikka hänen kädestään kun hän purkin jääkaapista äkkäsi :D

Eli taas voidaan aloittaa tuoksusta. Tämähän tuoksuu siltä että tämän voisi syödä. Oikeasti. Minun nenääni tämä tuoksuu ihan vaniljakeksien taikinalta. Jostain syystä tätä kirjoittaessa tuntuu kuin voisin haistaa sen.

"Ruoki kasvojasi! Tästä löydät päivän tärkeimmän aterian. Oatifix kosteuttaa kätevästi talven kuivattaman ihon. Oatifix on hellävarainen ja ravitseva kasvonaamio, joka sisältää ihoa kosteuttavaa öljypitoista tuoretta banaania ja illipe-puun voita. Siinä on myös Reilun kaupan vaniljatankoa ja Reilun kaupan vanilja-absoluuttia, jotka tekevät ihosta syötävän hyvän tuoksuisen. Kaurahiutaleet, jauhetut mantelit ja kaoliinisavi toimivat yhdessä hellästi ihoa kuorivina ja kirkastavina ainesosina jättäen ihon pehmoiseksi. Oatifix-tuorekasvonaamio soveltuu ravitsevaa ja kosteuttavaa hemmottelua tarvitsevalle iholle." 

Massa on jähmeää jääkaapista otettuna mutta sulaa ihon lämmön vaikutuksesta notkeammaksi. Tämä on aika epätasaisen rakeista joten sotkunkaan aikaan saaminen ei ole ihan mahdotonta ;) 5-10 minuutin vaikutusajan kanssa en ole ollut niin orjallinen - tämän tuoksussa on ihana hengailla kauemminkin. Huuhtelun jälkeen iho jää pehmeäksi muttei rasvaiseksi,harmi ettei tuoksu pinty kiinni!


Lushiinhan pääsee tutustelemaan livenä Helsingissä (sinne on oikeasti vihdoin päästävä!) tai vaatimattomammin ilman sitä tunnettua tuoksujen sinfoniaa verkkokaupassa. Cassieren hoitolat löytyvät täältä.


Nyt siis parhaimpien hemmottelutuotteiden vinkit kehiin - millä syväkosteutat ja tyynnytät kiukkuista ihoa?


*pr-näyte


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti