maanantai 7. marraskuuta 2016

Tehohoitoa

Hyvää huomenta sinne ruudun toisellekin puolelle! Tänään voitaisiin tutkiskella erikoishoitoja mitä tulee silmänympärysihonhoitoon - nimittäin "silmälappuja".

Silmänympärysihon erityishoito kiinnostaa aina - monet muutoin kasvoille tarkoitetut tuotteet eivät välttämättä sovi ohuelle ja herkälle silmänympärysiholle. Iroha Naturelta* onkin tullut budjettiversiot tähän tarkoitukseen! Ja huom,tämän espanjalaisen merkin tuotteita ei ole testattu eläimillä eikä ne sisällä eläinkunnastaperäisin olevia ainesosia.


Silmänympärynaamioita löytyy niin Anti-Age kuin Anti-Fatigue versioinakin. Molemmissa pakkauksissa on kolmet parit lappuja - itselle tämä tuli yllätyksenä koska hintaa paketilla on alle seitsemän euroa.

Anti-Age laput ovatkin oikea tehopakkaus ja enemmän minun mieleeni. Näihin lappuihin on tiivistetty muun muassa kollageenia,retinolia ja niasiinia - retinolihan on tunnettu oikeasti ihon ikääntymistä ehkäisevänä ja hoitavana aineena. Näiden lisäksi näissä on myös ihoa rauhoittavia ja virkistäviä uutteita.


Anti-Fatigue laput ovat selkeästi tarkoitettu enemmän ihon kirkastamiseen ja virkistämiseen. Lappuihin on laitettu C-,A-,B3- ja E-vitamiinia. A-vitamiinihan on retinolia eli myös nämä laput sisältävät tätä uudistavaa aineosaa.

Molempia lappuja on tarkoitus pitää iholla 15-30minuuttia mikä menee nopeasti vaikka netissä surffaillessa tai sarjoja katsellessa. Molemmat laput ovat kankaan taustapuolelta paksun geelimäisiä ja asettuvat iholle helposti tarttuen kiinni ihoon hellästi. Anti-Age lapuissa on mieto "merellinen" tuoksu kun taas Anti-Fatigue lapuissa tuoksuu selkeästi sitrus.


Lopuksi tottakai havainnollistava kuva lapuista hyvinkin oudon ilmeen saattelemana ;)

Kummatkaan lapuista eivät ärsytä tai herkistä omaa silmänympärysihoani. Anti-Fatique lappujen vaikutukset ovat omalla ihollani vaativattomammat vaikka selkeää kirkastamista onkin havaittavissa. Anti-Age lappujen jäljeltä iho tuntuu pehmeältä ja sileämmältä - nämä myös häivyttävät itselläni selkeästi väliaikaisesti ilmejuonteita.

Mutta se piirre jonka huomasin molempien lappujen jäljiltä radikaalisti on turvotuksen laskeminen. Molemmat näistä IHAN-OIKEASTI laskevat turvotusta ja meikki asettuu silmänympärysiholle huomattavasti kauniimmin! Olenkin siis tykännyt käyttää näitä aamukahvia juodessa kun edessä on pitkä päivä.


Ihanaa maanantaita<3*pr-näyte

4 kommenttia:

 1. Itse käytän Payotin lappuja ja tykkään niistä aivan hirveästi, todella hyviä kun sy-alue kaipaa jotain extraa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää nimenomaan sy-iholle tarkotetut tehotuotteet on aina niin mielenkiintosia!

   Poista
 2. Mä olen kokeillut useita silmälappusia, ja muistaakseni Jamelan kultalaput olivat parhaat testaamani. Mutta aika harvoin näitä tulee käytettyä :)

  VastaaPoista