torstai 3. marraskuuta 2016

Rajauksia kahdelta eri merkiltä

Tänään ajattelin vertailla vähän kahden eri silmänrajauskynän ominaisuuksia. Molemmat on sävyltään mustia ja kestäväksi kaavailtuja.


Maybellinen Eye Studio Master Drama Khol Liner kantautui minulle toiselta bloggaajalta (kiitos ihana<3). Se on yleisesti helposti saatavilla ja hyviä arvosteluja saanut rajauskynä.

"MASTER DELIVERY with ultra glide.
MASTER INTENSITY with our highly pigmented formula.
MASTER WEAR 16HR wear wow!"


Huvittaako teitä muita nämä kosmetiikkamainosten dramaattisuudet..? :D

Master Drama on teroitettava "peruskynä". Tämän ei luvata olevan vedenkestävä mutta voisin kyllä väittää että aika monsuunisateisiin olisi jouduttava että tämä mihinkään lähtisi. Kynä liukuu todella liukkaasti mikä ei yleensä ole kestävän kynän merkki mutta koska tämä kuivahtaa täysin kuivaksi iholle ei ole pelkoa että tämä suttaisi. Tällä on suht helppo vedellä massiivisemmatkin kissarajaukset pelkäämättä että ne hievahtaisivat mihinkään. Liukkaan koostumuksen takia hyvin teroitettuna tällä onnistuu myös terävämpi jälki venyttämättä ihoa.


Sothysin Universal Black Eye Pencil* onkin sitten jo hankalammin saatavilla - onhan Sothys ammattikosmetiikkasarja ja saatavilla lähinnä kauneushoitoloista.

"Contour liner pencil and kohl has a creamy texture to easily create a variety of make-up styles, from the simplest to the most sophisticated."

Sothysin kynä onkin kierrettävää mallia ja toisessa päässä on sekä häivytykseen tarkoitettu pyöreä pää että teroitin. Sothysin kynän lupaillaan olevan vedenkestävä mutta esimerkiksi vesirajan rajaukseen en tätä käyttäisi kuitenkaan. Kynä leviää huomattavasti kitkaisemmin ja ihoa venyttäen,hieman ihmettelenkin merkin kuvausta "has a creamy texture". Tämä ei kuivahda "kiinni" niinkuin Maybelline vaan jää selkeän tahmeaksi - tahmeaksi jäämisen takia olenkin tykännyt käyttää tätä enemmän luomivärien pohjana,luomivärit tarttuvat intensiiviseksi tämän päälle ja aivan varmasti kestävät aamuun asti. Kitkaisen koostumuksen takia en kävisi tällä mitään kissarajauksia vääntämään - jollen sitten välttämättä haluaisi sormen paksuisia rajauksia.


On hauskaa huomata miten lähes samoilla lupauksilla kulkevat rajauskynät voivat olla niin erilaisia. Maybelline on näppärä versio simppeliin ja nopeaan rajaukseen,Sothys taas niille jotka kaipaavat silmämeikkiin erilaista kestävyyttä tai intensiivisyyttä.


Millä siellä rajaillaan silmiä?*pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Apua, mä olen tosi huono rajausten kanssa, käytän aika usein luomiväriä tai jotain nestemäisiä , myös Chanelin mustalla kajalilla saa sellaiset pehmeät rajaukset joista pidän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luomivärit on niin simppeleitä tähän tarkotukseen! Musta tuntuu et mullakin alkaa olla touchi vähän kateissa rajauksissa.. :S

      Poista