keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Mustikan hellivä kosketus Cassierelta

Tänään höpötelläänkin hieman yhdestä lempparimerkistäni ja merkin mustikkatuotteista. Kyseessä on siis Bernard Cassiere ja Cassierelle mustikkalinjaan lisäyksenä tulleet Rauhoittava Mustikkaseerumi* ja Mustikka SOS CC-voide*.


Mustikkalinja on pakattu kauniin simppeleihin pakkauksiin ja valko-sinisenrauhoittavaan värimaailmaan. Sehän näissä tuotteissa on ajatuksenakin - rauhoittaminen ja tyynnyttäminen.

Mustikkaseerumi on pehmeää ja lähes fluidimaista. Seerumiin on pakattu mustikan,lakan ja kärsimyskukan luontaisia flavonoideja vähentämään ihon punoitusta sekä allantoiinia ja B5-vitamiinia rauhoittamaan.

Luulin alunperin CC-voiteen olevan taas toinen sävyttävä voide markkinoilla mutta sitä tämä ei ole. CC-kirjainyhdistelmä viittaa tässä lähinnä tämän voiteen monipuoliseen hoitavuuteen. Tämä voide on paksun täyteläistä muttei raskasta. Se rauhoittaa,vähentää punoitusta ja tasoittaa ihon sävyä. Voiteeseen on lisätty samoja flavonoideja kuin seerumiinkin aivan kuten allantoiinia ja B5-vitamiinia - sen lisäksi tässä on myös karitevoita ja aloevera-yhdistettä.


Mikä tekee näistä tuotteista kiinnostavan suomalaisen atoopikon silmin on se että nämä tuotteet on kehitetty yhteistyössä suomalaisen asiantuntijan kanssa - aivan huikeata ajatellen että kyseessä on kuitenkin ranskalainen merkki!

Koko mustikkalinjan on tarkoitus rauhoittaa erilaisia herkkyysreaktioita ja elvyttämään ihon puolustuskykyä. Nyt ilmojen viiletessä tämä on ollut itselleni tarpeen jonka takia aloinkin kokeilla näitä innolla. Näiden kohdalla kävikin hämmentävästi - olen huomannut nappaavani nämä käyttöön lähes joka ilta.

Hajusteeton seerumi imeytyy omaan ihooni aivan huomaamatta ja jättää ihon joustavamman tuntuiseksi ilman tahmeutta tai rasvaisuutta. Uskoisin että rasvoittuvammalla iholla tämä kävisi yksinään jo hoitotuotteesta. CC-voide on jäykän paksua ja aivan älyttömän riittoisaa. Olen tykännyt painella tämän ihoon tavallisen levittämisen sijaan - näin ihoon saa paremmin imeytettyä voidetta vaikka paksummankin kerroksen. Lievästi tuoksuva voide on haalean vaaleanvihreää tuubista puristaessa muttei sävy näy enää kasvojen iholla.


Olen myös laittanut nämä tuotteet tulilinjalle,nimittäin käyttöön saunan jälkeen. Minähän olen niitä joiden kasvot ovat lähinnä viininpunaiset saunan jälkeen ja se punoitus kestää vähintäänkin seuraavaan aamuun asti. Huomasin seerumin jo yksinään tyynnyttävän ihoa siinä määrin että seuraavana aamuna iho oli huomattavasti rauhallisemman näköinen ja tuntuinen. Kyllä näissä siis jotain taikaa on!

En kuitenkaan sanoisi näitä voimakkaasti kosteuttavaksi koostumuksistaan huolimatta - kylmempinä päivinä olen lisännyt seerumin joukkoon öljyä tai painellut sitä CC-voiteen päälle.

Cassierea käyttäviä/myyviä kauneushoitoloita löydätte mm. täältä.


Joko siellä on alettu tuskastelemaan lämpötilojenmuutoksien kanssa?

On ollut ihanaa ja sydäntä lämmittävää lukea Isänpäivä Arvonnan vastauksia,kiitos niistä kaikille tähän asti vastanneille<3 Ihanaa keskiviikkoa!
*pr-näyte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti