torstai 17. marraskuuta 2016

Intiimimpää Kivviltä

Mites olisi sitten tänään tälläinen monia naisia koskettava aihe? Intiimialueiden pesuaineista torataan jatkuvasti verkossa ja lehdissä - osa on sitä mieltä että siihen päähän ei tarvitse pesuaineilla kajota ja osa suosittelee sitä.

Minulla on tunnetusti itselläni atooppinen iho ja iho on pestävä PÄÄSTÄ VARPAISIIN päivittäin pesuaineilla - yksi pahimmista atooppisen ihon vihollisista on nimittäin hiki,on se sitten iholla tai limakalvoalueilla.


Halusin itse uteliaisuuttani kokeilla Kivvin Intimate Hygiene Washia*. Itse käytän normaalisti joko apteekista tähän tarkoitukseen valmistettuja tuotteita,Dermosilin intiimisaippuaa tai yleisimmin Lacto Linen hajusteetonta pesunestettä.

Käytän aina tähän tarkoitukseen ehdottomasti hajusteettomia tuotteita,aluksi "säikähdinkin" kun tässä on lievä yrttinen tuoksu. Näin ohimennen siis mainittakoon että saan intiimialueille allergisen reaktion jo vaatteiden huuhteluaineista joten tuoksuttomuus kaikissa sen alueen tuotteissa on ehdoton.


Kivvin intiimipesu sisältää lukuisia uutteita,öljyjä ja muun muassa antibakteerista siankärsämöä,rauhoittavaa kehäkukkaa sekä jo INCI-listan kolmantena olevaa aloe vera-uutetta. Se on myös maitohapolla PH tasapainoitettu. Tuotteen tuoksu tulee eteerisistä öljyistä ja pesuaineen muista ainesosista.

Sitkasin tämän kokeilua ensituoksuttelun jälkeen. Älkää käsittäkö väärin,tuoksu on mieto ja miellyttävä - odotin vaan kauhulla turpoaako herkempi osapuoli umpeen niinkuin jokusen muun fiaskon jälkeen! Vihdoin kuitenkin nappasin tämän mukaan suihkuun.


Pesuaine on ohuen maitomaista ja hellästi vaahtoavaa. Tuoksu ei ole voimakas enkä missään vaiheessa ole kokenut pistelyä,kirvelyä tai kutinaa. Ei siis allergista reaktiotakaan! Huuhtelun jälkeen iho sekä limakalvot tuntuvat pehmeämmiltä ja joustavammilta kuin "perus"intiimipesuaineiden jäljiltä. Uskoisin siis että pesuaineessa on hyvä sekoitus rauhoittavia ja kosteuttavia ainesosia eikä se ole liian voimakkaasti pesevä.

Vainoharhaisena kuuntelin kehoani normaalia tarkemmin vielä viikonkin käytön jälkeen mutta on se myönnettävä - tämä on hellävarainen,hoitava ja miellyttävä tuttavuus!Mitä mieltä siellä ollaan näistä tämän alueen pesuaineista - onko teillä jokin vakiotuote?


*pr-näyte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti